sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan a dat marea strigare! Mobilizare totală

„Alesul” din PNL a dat marea strigare! Cap de listă la alegerile europarlamentare, fostul jurnalist Rareş Bogdan, a transmis, de la Timişoara, un mesaj de mobilizare la vot şi a criticat PSD, spunând că „România este tristă”.

„Vom câştiga alegerile europarlamentare şi vom ridica România din noroi”, a spus el, conform Știripesurse.ro.

În discursul său de la Sala Olimpia din Timişoara, Rareş Bogdan a spus că se prezintă în faţa electoratului cu intenţia de a îngenunchea PSD.

„Am venit să vă spun că dumneavoastră veţi guverna România, dumneavoastră veţi câştiga alegerile. Mai e nevoie ca fiecare dintre dumneavoastră să creadă în acest lucru. Am venit pentru ca împreună cu dumneavoastră să îngenunchem PSD, să îi spunem lui Liviu Dragnea, lui Codrin Ştefănescu, lui Mitralieră, lui Nicolicea că timpul lor a expirat”, a spus Rareş Bogdan.

Candidatul liberal a mai spus că PSD şi ALDE îşi bat joc de România.

„Vom câştiga alegerile europarlamentare şi vom ridica România din noroi. Astăzi, după doi ani şi patru luni de guvernare PSD, România este tristă. Pensionarii au fost umiliţi, fraţii din diaspora plâng în fiecare seară după locurile naştreii lor şi după mormintele bunicilor şi părinţilor lor. Ei trebuie aduşi acasă. PSD, ALDE, împreună cu cei care nu recunosc articolul 1 al Constituţiei României, UDMR, cele trei forţe politice sfidează şi îşi bat joc de această ţară. Guvernarea lor trebuie să înceteze imediat. Am ajuns ca din cauza acestor indivizi să ne arate cu degetul Europa, am ajuns să pună la îndoială parteneriatul cei care ne apără de cei din est. Au promis autostrăzi şi nu au fost în stare să aducă nici măcar a o suta parte din ce puteau să aducă, au promis spitale regionale şi nu au băgat nici măcar o cupă la primul şantier”, a declarat Rareş Bogdan.

Liberalul a dat şi exemple pozitive, de oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Oradea, care s-au dezvoltat cu ajutorul fondurilor europene.

Bogdan a mai spus că duşmanul României este PSD.

„Avem un duşman al nostru şi un duşman al României. De aici a început în urmă cu 30 de ani Revoluţia Română. Revoluţia liberală trebuie să înceapă azi de aici. România are nevoie de cel mai puternic partid al dreptei româneşti. Scorul nostru se va duce spre 30%, scorul următorilor nu va fi nici jumătate cât al nostru. Vă cer să nu vă fie frică de PSD, de ameninţările lor, de presiunile lor, să nu vă temeţi de exuberanţa unor tineri pentru că aici sunt tinerii de dreapta ai României. (…) Poate niciun partid, niciodată un partid nu şi-a bătut joc cum şi-a bătut Dragnea cu PSD, alimentăm maşinile la preţuri mai mari decât în Ungaria, a crescut datoria publică cu 40 de miliarde pe care România trebuie să îi returneze. Vâlcov, Dragnea şi Tăriceanu vor să aducă aurul românilor de la Londra pentru a-l vinde”, a mai spus Rareş Bogdan.

În încheiere, el le-a promis primarilor că îi va ajuta prin simplificarea documentelor, să obţină fonduri europene.

Vezi și

Unde lucrează soția lui Rareș Bogdan și ce salariu are

Se aplică luni! Milioane de români vor avea venituri majorate, după decizia Guvernului

Nimeni nu se aștepta la asta! Ce venituri are Rareș Bogdan, fostul moderator de la Realitatea TV

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare