sursa foto:  Inquam Photos / George Călin

Rareș Bogdan a găsit un supermarket românesc în Creta: Îl recomand tuturor românilor care ajung în vacanță!

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, povestește pe pagina de socializare că a vizitat Chania, oraș situat pe Insula Creta, în Grecia.

Aici trăiește o comunitate de 5.000 de români. O familie prezentă în Chania deține și un supermarket românesc, dezvăluie Rareș Bogdan.

Europarlamentul liberal îi invită pe românii care merg în vacanță pe Insula Creta să-și facă cumpărăturile de la supermarketul Dias, ce aparține unor români.

Postarea lui Rareș Bogdan:

„Le mulțumesc din suflet colegilor și prietenilor care m-au așteptat aseară la Chania, deși avionul de Bucuresti – Atena de la ora 14.25 a întârziat o oră din cauza furtunii din capitală, apoi am pierdut legătura spre Chania și am ajuns abia la 22.30 la locația stabilită. Noroc cu stilul de viață cretan, în care miezul noptii, pentru mine, nu este exclusiv pentru odihnă. Îmi cer mii de scuze și celor care au fost nevoiți să se retragă spre case din cauza orei târzii la care am ajuns!🙏

Am petrecut 4 ore excelente în compania voastra, dragii mei! A fost o încărcare a bateriilor alături de oameni frumoși și plini de energie bună. Mulțumesc foarte mult Stela, Nico, Viorel și tuturor celor prezenți aseară la Chania, în Creta cea mirifică.

5.000 de români trăiesc în Creta tot timpul anului, din aprilie în octombrie se mai adaugă peste 10.000 de români care lucreaza sezonier. Mulți dintre cei pe care îi vedeți în imagini sunt de peste 15/20 de ani în Grecia. Dias este un supermarketul românesc din Dias, îi aparține lui Viorel Vintilă și soției lui, Delia. Îl recomand tuturor românilor care ajung în Chania în vacanță!

…Acum mă întorc în calvarul “rotativei” și în mijlocul meschinăriilor din politica dâmbovițeană, prin Praga, spre București”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare