sursa foto:  stirimondene.fanatik.ro

Rareș Bogdan a răbufnit: S-au depășit anumite limite

Liberlul Rareș Bogdan a răbufnit! Acesta este de părere că modul în care au avut oc audierile miniștrilor Cabinetului Orban în Parlament nu a fost unul corect.

„Exista un deficit serios de democrație în România. E imposibil ca un ministru să fie audiat în forma în care au avut loc audierile. S-au depășit anumite limite, limbajul folosit și atacul la persoana. Și, din punctul asta de vedere, mai avem de învățat”, a spus Rareș Bogdan, la Digi 24.

„Adică USR și PSD votând împreună împotriva celui care a avut curajul să desecretizeze rapoartele din 10 august și să le trimită integral către DIICOT, adică împotriva ministrului Vela, fără nicio explicație”, a mai spus Rareş Bogdan.

Audierea în comisiile parlamentare de specialitate a celor 16 miniștri propuși de PNL s-a încheiat miercuri seară, iar la finalul acestora 3 dintre cei nominalizați au primit aviz negativ.

Vezi și:EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare