sursa foto:  digi24.ro

Rareș Bogdan: ‘Domnul Cioloș, din păcate, nu se ridică la nivelul înalt, la nivelul cerut de calitatea de prim-ministru, chiar și prim-ministru desemnat’

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, l-a atacat extrem de dur pe Dacian Cioloș, despre care a spus că atacă din nou Partidul Național Liberal.

 

Eu nu știu dacă domnul Cioloș a terminat negocierile cu AUR și cu PSD sau nu, eu știu o chestiune, sunt la Chișinău, conduc o delegație europeană a PPE, a Parlamentului European, dar aflu cu stupoare, de vreo câteva ori mi s-au trimis mesaje, aflu din țară, că Dacian Cioloș iar atacă programul Anghel Saligny și primarii, iarăși îi face hoți pe primari, iarăși lansează atacuri la adresa PNL. V-o spun cu toată durerea, constat că domnul Cioloș, din păcate, nu se ridică la nivelul înalt, la nivelul cerut de calitatea de prim-ministru, chiar și prim-ministru desemnat.

Pentru că ar trebui să aibă forța și mai ales înțelepciunea, calmul, rațiunea, echilibrul să formeze o majoritate. Nu poți să susții că vrei să formezi o majoritate cu PNL și în același timp să ataci în mod politicianist, chiar înainte de ultima întâlnire cu PNL, exact primarii PNL, exact programul de scoatere din sărăcie și din noroaie a zonei rurale a României, care înseamnă 54% din totalul populației”, a declarat prim-vicepreședintele PNL la B1TV.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare