sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan, îndemn la unitate, de Ziua Națională a României: Să luptăm pentru binele nostru comun. Să nu privim disprețuitor către cei pe care nu-i înțelegem mereu!

De Ziua Națională a României, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a publicat un mesaj emoționant pe pagina de socializare.

Rareș Bogdan face un îndemn la unitate și le cere românilor să lupte pentru binele comun.

La mulți ani de Ziua Națională, dragi români, oricum v-ar chema și oriunde v-ați afla!

Să urcăm muntele ținându-ne de mână, frați români, și să nu ne dăm drumul niciodată! Forța noastră stă în pământul generos care ne hrănește, cerul către care privim cu speranță, momentele din istorie în care ne-am mobilizat și părinții și bunicii care ne-au învățat Tatăl Nostru!

Avem în fiecare zi certitudini care ne ajută să pășim mai departe, dar există una care ne traversează anii: România! Ea are nevoie acum de noi în primul rând să o înțelegem. Patria ne vorbește în fiecare moment și ne cere să nu o abandonăm năravurilor care o pun în pericol.

Pentru a fi demni de sacrificiul celor care au pierit pe front pentru întregirea ei suntem datori să o apărăm uneori împotriva noastră. Să nu ne lăsăm acaparați de mize mărunte, căci riscăm ca, într-o zi, să ne întrebăm cum, oare, ne-am pierdut sufletele!

Trăim vremuri complicate, pe care le vom depăși doar fiind uniți și empatici. Altfel, cei care și-au dăruit viața pentru a avea noi, azi, o patrie primesc o palmă. Să luptăm pentru binele nostru comun, să nu-i abandonăm pe cei care au nevoie de sprijin, să nu privim disprețuitor către cei pe care nu-i înțelegem mereu! Toți suntem România!
Să nu facem țăndări istoria! Dacă ținem mereu în inimă casa noastră, o vom avea mereu!

Minunile nu durează 3 zile, dacă le păstrăm în suflet! Iubirea, sacrificiul, onoarea, munca, înțelepciunea sunt rodul alegerilor pe care le facem. Să alegem să merităm cea mai frumoasă și mai plină de minuni țară de pe pământ! Să alegem demnitatea de a putea privi vatra în ochi!

La mulți ani de Ziua Națională, dragi români, oricum v-ar chema și oriunde v-ați afla! Sa nu uitați sa iubiți Romania in fiecare zi.”, este mesajul lui Rareș Bogdan.

Vezi și

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare