sursa foto:  reperis.ro

Rareș Bogdan l-a făcut praf! Pe cine numește ‘cârpa de șters pantofii a lui Liviu Dragnea’

Rareș Bogdan, noua stea a Partidului Național Liberal, a explodat, după decizia Curții Constituționale a României privind completurile de trei judecători de la Înalta Curte.

Decizia Curții Constituționale de a declara nelegală constituirea completurilor de trei judecători de la Curtea Supremă nu e doar o obrăznicie, ci un atac direct la ce înseamnă stat de drept în România, a declarat Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, pentru B1 TV.

„Acești oameni aruncă România cu 20 de ani în urmă, încearcă s-o scoată din Europa. Încă nu a apărut această decizie în presa occidentală și în rândul membrilor Parlamentului European, a comisarilor europeni, dar mâine sigur vom fi întrebați de la prima oră.

Nu e doar obrăznicie, e un atac direct la ce înseamnă stat de drept în România.

Faptul că Dorneanu, Enache, Stan, Deliorga și Atilla Varga au venit cu această decizie, care practic rescrie justiția ultimilor 10 ani… Nu se poate să faci așa ceva! Ne mai rămâne să facă detașamente ale poporului să-l scoată pe Dragnea pe brație din pușcărie, strigând că e deținut politic”, a spus Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Rareș Bogdan a susținut că Marian Enache este „un bolșevic de cea mai joasă speță”, iar Valer Dorneanu este „cârpa de șters pantofii a lui Liviu Dragnea”.

Decizia Curții a fost luată cu 5 voturi „pentru” și 4 voturi „împotrivă”. Au votat împotriva luării acestei decizii judecătorii Livia Stanciu, Simina Tănăsescu, Daniel Morar și Mona Pivniceru. În favoarea deciziei au votat judecătorii Valer Dorneanu, Cristian Deliorga, Gheroghe Stan, Marian Enache și Attila Varga.

Curtea Constituțională a emis un comunicat prin care a transmis că toate cauzele care au primit decizii în primă instanță la Curtea Supremă, până în 23 ianuarie, și nu au fost definitivate între timp vor fi rejudecate.

Ar fi vorba de circa 180 de dosare, a precizat fostul președinte CCR, Augustin Zegrean.

Vezi și

Ion Cristoiu o spulberă pe Viorica Dăncilă: ‘Continuă prostia de pe vremea lui Dragnea’

A ieșit la iveală! Pensia judecătoarei CCR, Mona Pivniceru, s-a majorat

Atenție, șoferi! Totul se aplică începând de mâine

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare