sursa foto:  inquam-photos-george-calin

Rareș Bogdan, mesaj ferm pentru români: ‘Noi vom continua să guvernăm, cu mâinile amputate, dar cu toate acestea nu părăsim corabia pentru că suntem conștienți’

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan afirm că liberalii nu vor părăsi guvernarea, chiar dacă nu vor avea posibilitatea de a emite ordonanțe de urgență.

Noi vom continua să guvernăm, sigur că în condiții mult mai dificile, fără posibilitatea de emite ordonanțe de urgență, cu mâinile amputate, dar cu toate acestea nu părăsim corabia pentru că suntem conștienți de importanța actului de guvernare în această perioadă. Mă bucur că colegii mei ieri, Florin Cîțu, Virgil Popescu și ceilalți, au reușit să vină cu legea compensării facturilor, e important pentru că vorbim de o compensare până la 33% la facturile de energie electrică, 21 de bani la kW, respectiv 210 lei la un MW, și cu reducerea la facturile de gaze, pentru că e principala îngrijorare a românilor.

Mă bucur, de asemenea, că au reușit alocarea a 460 de milioane de euro pentru achiziția de Redemsivir, de anticiorpi monoclonali, și pentru a mări cu 400 de paturi zona ATI. E ceea ce am mai putut să realizăm într-un Guvern funcțional și cu o mulțime de alte chestiuni legate de salariul minim, respectiv cu proiectul pentru creșterea pensiilor cu încă 7%, care se adaugă la cei 14%, și creșterea salariului minim cu 250 de lei, începând din 1 ianuarie”, a declarat Rareș Bogdan, potrivit b1tv.ro.

Vezi și:

Florin Cîțu tună și fulgeră la adresa USR de la tribuna Parlamentului: ‘Astăzi a murit moralitatea. Dragi români, vă cer scuze că am crezut în USR!’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare