sursa foto:  romaniatv.net

REVOLTĂTOR! Cum a fost UMILIT Gică Popescu

Situație incredibilă pentru Gică Popescu! Fostul căpitan al „Generației de Aur” a trecut printr-un episod șocant zilele trecute.

„Baciul” a vrut să aplice pentru licența A de antrenor, însă nu i-a venit să creadă ce probe practice trebuie să susțină pentru a face acest pas.

Popescu a dorit să participe la examenul pentru obținerea Licenței A ca antrenor, care s-a ținut în perioada 19/20 februarie, doar că a refuzat să mai participe la proba practică a Școlii Federale de Antrenori din cadrul FRF.

„Una dintre probe e să dai de la 35 de metri la poartă, fără să cadă, cum se zice, să treacă mingea de linia de porții la trei din cinci încercări. O altă probă e să scoți un timp anume alergând printre jaloane. Când a auzit asta, Gică a rămas perplex: „Domnilor, eu am venit să devin antrenor nu fotbalist!”. Baciul s-a simțit umilit și nu s-a mai prezentat la probe”, au povestit, joi, surse ale Gazetei Sporturilor.

„Eu vă spun doar atât: după 115 meciuri la prima reprezentativă a României, eu nu mă fac de râs! Asta i-am transmis domnului Apolzan, pe un ton foarte respectuos. Ideea este că e un examen idiot! Eu vorbesc strict de examen. Și, rețineți!, nu doar pentru mine, fiindcă nu doar mie mi se impuneau aceste probe practice, ci tuturor celor care doresc să devină antrenori”, a afirmat fostul căpitan al Barcelonei.

„Nu văd ce are a face proba aceasta, de exemplu, de a trage la poartă de la mijlocul terenului, cu meseria de antrenor. Strict cu meseria de antrenor. Păi vreau să devin fotbalist profesionist sau antrenor? Câte goluri credeți că dă Mourinho dacă-l pui să tragă de 5 ori de la 35 sau 40 de metri?!”, a mai spus acesta.

Vezi și Un GIGANT dă NAȘTERE la o nouă fabrică pe piața locală! Locuri de muncă, la foc automat!

Lovitură APRIGĂ pentru protestatari! Legea pe care Guvernul a adoptat-o joi – Ce RISCĂ #rezistenții dacă NU o respectă

Orange își atenționează clienții: Vei fi tarifat dacă abuzezi de acest serviciu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare