sursa foto:  gândul.ro

Scandalul din PNL nu se mai termină! Raluca Turcan, la cuțite cu Ludovic Orban: ‘Vă rog să nu mai atacați colegii de partid!’

Ministrul Muncii Raluca Turcan şi deputatul Florin Roman l-au atacat dur marţi, în şedinţa conducerii liberale, pe liderul partidului Ludovic Orban, reproşându-i atacurile la adresa colegilor şi faptul că a luat decizii fără să se consulte cu colegii.

”Vă rog să nu mai atacaţi colegii de partid! (…) Nu cred că cei din afară sunt interesaţi de frustrările din interior”, i-a spus Turcan lui Orban, potrivit unor surse din partid.

Referitor la faptul că Orban i-a numit trădători pe unii dintre cei care şi-au anunţat susţinerea pentru candidatura lui Florin Cîţu la conducerea PNL, ministrul Muncii a ţinut să precizeze că oamenii din PNL au dreptul la opţiuni şi că aceasta nu înseamnă că sunt trădători.
”Dumneavoastră aţi dat tonul!”, a continuat ea, adresându-i-se liderului partidului,. Ea transmis că atacând colegii de partid, subminează autoritatea miniştrilor.

”Eu nu am atacat colegii, am făcut declaraţii corecte. Am susţinut toate deciziile guvernamentale. Dacă vi se pare atac să vorbesc despre suflul nou cu colegi vechi…
Pentru mine e important să existe un echilibru între tinereţe şi experienţă”, a replicat Ludovic Orban, conform surselor citate.
El a ţinut să sublinieze că la şedinţă sunt colegi care îl atacă public.
”Eu voi duce campania intr-un mod pozitiv”, a ţinut Orban să precizeze.
Şi Florin Roman l-a întrebat pe Orban cine a luat decizia de a o susţine pe Cristina Pocora pentru CNA.
Când orban a răspuns că el a fost cel care a luat această decizie, Roman i-a precizat: ”Aveţi nevoie de mandatul nostru”.
Orban s-a limitat la a-i răspunde că a luat act.
”E o competiţie în care mass-media încearcă să ne provoace. Au încercat şi cu mine”, a intervenit în discuţie Theodor Stolojan..

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre felul său de a face campanie, subliniind că întotdeauna a fost aproape de membrii partidului. Orban s-a referit şi la ”suflul nou” din partid de care amintesc cei care îl susţin pe Florin Cîţu petru şefia PNL, însă a afirmat că acest suflu nou trebuie definit, mai ales când în echipă sunt nume vechi ale partidului, cum ar fi Emil Boc, Alina Gorghiu sau Raluca Turcan. Deputatul Florin Roman a reacţionat, sâmbătă seară, printr-un mesaj pe Facebook: ”Nimeni nu scapă de atacurile lui Orban”. La rândul său, premierul Florin Cîţu a reacţioneat printr-o fotografie postată pe Facebook, conform cu news.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare