Se pregătește controlul total al populației? Cristian Terheș: ‘Fiecare persoană din UE va avea un număr de identificare format din numere și litere care va rămâne cu tine până la finalul vieții’

Europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș, a dezvăluit că Uniunea Europeană (UE) pregătește un certificat digital de identificare pentru fiecare cetățean european. Acest instrument va avea un număr unic de identificare și cu el se va putea beneficia de anumite drepturi și servicii în UE.

 

„La nivel european se împinge în momentul de față un sistem similar cu cel din China cu creditul social. Chiar eu lucrez pe un astfel de dosar în Parlamentul European cu referire la eID (European Identification), unde fiecare persoană din UE va avea un număr de identificare format din numere și litere care va rămâne cu tine până la finalul vieții și cu numărul respectiv vei putea să faci anumite lucruri sau nu vei putea să faci anumite lucruri.

De exemplu, ți se va pune rație de emitere de dioxid de carbon, cu EID-ul respectiv vei putea să te loghezi online, în rețelele de socializare, în contul bancar. E halucinant”, a declarat Cristia Terheș, la Antena3.

 

Europarlamentarul PNȚCD transmite că președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat pe 20 ianuarie 2022, in cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos, ca in februarie Comisia Europeana va propune „European Chips Act”, un act ce priveste dezvoltarea cipurilor in UE, ce se coreleaza direct cu digitalizarea.

„Nevoia europeana de cipuri se va dubla in urmatorii 10 ani”, a spus von der Leyen. „Acesta este motivul pentru care trebuie sa crestem radical rolul Europei în ceea ce priveste dezvoltarea, producerea si utilizarea acestei tehnologii cheie.”
Scopul este de a crea un „state-of-the-art European chip echosystem”, a spus Ursula in cadrul discursului din 2021 privind starea uniunii.
Combinati acum acest „echosystem” cu eID si European Wallet ID (doua sisteme de identificare si control a populatiei, ce sunt in lucru in prezent in Parlamentul European), iar controlul populatiei e asigurat.
Dupa cum vedeti, tirania e anuntata pe fata.
Este tot mai evident ca libertatea individuala va fi inlocuita cu un control al populatiei fara precedent in istorie, control usurat de actualele tehnologii.
Singura intrebarea care ramane este: ne supunem sau luptam? Vreti sa traiti in tiranie sau libertate?
Eu am ales libertatea. Voi?”, a scris Cristian Terheș pe Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare