amenzilor

Și șoferii încalcă Ordonanțele Militare! Poliția, nevoită să imobilizeze un conducător auto agresiv!

Deși cazurile de coronavirus cresc de la o zi la alta, mulți români nu țin cont de Ordonanțele Militare date de ministrul Marcel Vela.

Luni, polițiștii bucureșteni au fost nevoiți să imobilizeze un șofer agresiv, care circula pe străzile Capitalei, pe timp de stare de urgență, având permisul suspendat.

Astăzi, în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Secției 4, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au solicitat unui conducator auto să prezinte documentele de identitate, precum și declarația pe propria răspundere sau adeverința, conform prevederilor Ordonanțelor Militare.

Conducătorul auto a refuzat și a manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care a fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție.

Din verificări a rezultat că acesta circula pe drumul public având suspendat acest drept.

Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având acest drept suspendat.

De asemenea, a fost sancționat contravențional cu suma de 5.000 lei, conform prevederilor Ordonanțelor Militare privind restricționarea circulației.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare