sursa foto:  deolhonailha.com.br

Situație dramatică la un spital din România, din cauza coronavirusului! Soțul unei asistente a murit noaptea trecută

Situație dramatică la un spital din România, pe fondul epidemiei de coronavirus! Soțul unei asistente a murit noaptea trecută.

Așadar, la fel ca și la Arad, și la Ineu situația este critică. Am aflat pe surse că spitalul din Ineu a fost băgat efectiv în carantină totală încă de seara trecută și că decizia aceasta a fost luată la nivel local, iar asta fiindcă cei de la nivel județean, în speță Direcția de Sănătate Publică (DSP), o dau din gard în gard neștiind cum să reacționeze în această situație de criză. Sau probabil că de fapt își dovedesc nepriceperea și dovedesc faptul că sunt total depășiți de situație, scrie specialarad.ro.

Totodată. aflăm că seara trecută coronavirusul a mai făcut o victimă în județul Arad, chiar la Ineu. Este vorba despre soțul unei asistente din cadrul Spitalului Orășenesc Ineu. Se pare că asistenta în cauză, cea al cărei soț tocmai a decedat, este asistenta medicului radiolog Carmen Cîrdei, al cărei tată se află internat de zile întregi pe secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean Arad și despre care s-au scris nenumărate articole. Reamintim doar că pacientului în cauză, deși era suspect de infectare cu coronavirus, i s-a refuzat testarea zile în șir. Cât despre bărbatul decedat, aflăm, tot pe surse, că rezultatul testului pentru coronavirus a ieșit negativ în cazul acestuia, mai spune sursa citată.

Vezi și

Schemele de tratament pentru coronavirus. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial

Atenție! Persoanele care-și plimbă câinele sau care fac sport nu trebuie să completeze declarația pe propria răspundere! Precizări făcute de Marcel Vela

Mare atenție, români! Se vor da amenzi uriașe pentru încalcarea legii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare