sursa foto:  cotidianul.ro

Sondaj de ultimă oră! Guvernul Orban II trebuie să treacă sau să pice în Parlament?

Liberalii au decis zilele trecute că nu vor vota pentru învestirea noului Guvern în Parlament deși propunerea făcută de președintele Klaus Iohannis este Ludovic Orban. PSD și unii lideri ai ALDE au anunțat că vor absenta, în așteptarea deciziei CCR cu privire la constituționalitatea desemnării lui Ludovic Orban. DCNews a luat pulsul printr-un sondaj de opinie.

DCNews a realizat un sondaj printre cititorii DCNews.ro, care au votat preferința lor și anume dacă Guvernul Orban II trebuie să treacă sau să pice în Parlament.

Cei mai mulți, în proporție de 67,6% consideră că Guvernul Orban II ar trebui să pice în Parlament. 32,4% susțin că Guvernul PNL trebuie să treacă de votul Parlamentului.

Sondajul este unul cantitativ, online, în baza voturilor date de către cititorii DCNews, nu este un sondaj calitativ pentru a afla și motivele pentru care Guvernul Orban ar trebui să pice – de exemplu, pentru că nu e unul benefic pentru România sau pentru a ajunge la anticipate, arată dcnews.ro.

Vezi și:EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare