sursa foto:  facebook

Starea răniților după exploziile de la Crevedia! Unul dintre pacienți, adus în ţară din Germania cu ajutorul unei aeronave a Forţelor Aeriene Române

Unul dintre angajaţii staţiei GPL de la Crevedia, rănit în explozie, de origine din Nepal, a fost adus în ţară din Germania cu ajutorul unei aeronave a Forţelor Aeriene Române, anunță luni MApN.

 

Ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, a aprobat executarea unei misiuni umanitare luni, 2 octombrie, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, pentru repatrierea unui pacient diagnosticat cu arsuri de la Spitalul Universitar din Lubeck, Germania, la Spitalul Clinic de Urgență „Pius Brînzeu” – Clinica de Chirurgie Plastică din Timișoara, ca urmare a ameliorării stării de sănătate a acestuia.

Aeronava militară de tipul C-27 J Spartan aparținând Forțelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a decolat în această dimineață pe ruta București-Lubeck-Timișoara și retur.

Misiunea s-a executat la solicitarea şefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Echipa medicală care a monitorizat pacientul pe timpul zborului a fost formată din specialiști ai Spitalului Clinic de Urgență București.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare