sursa foto:  playtech.ro

Suma fabuloasă făcută de cântărețul de manele, Dani Mocanu, pe Tik Tok: De când sunt pe platformă, am făcut aproximativ 250.000 de dolari

Manelistul Dani Mocanu a dezvăluit ce sumă a câștigat până acum din TikTok. Cântărețul de manele a dezvăluit faptul că de când se află pe platformă, a făcut aproximativ 250.000 de dolari.

 

 

 

Cântărețul de manele, Dani Mocanu a strâns o avere din TikTok. Acesta a mărturisit că a câștigat până acum 250.000 de euro.

„TikTok mi-a adus foarte mulți bani, nu vă mint. Sunt foarte sincer și transparent, așa că vă spun: de când sunt pe platforma TikTok, am făcut aproximativ 250.000 de dolari. Vorbesc foarte serios”, a spus Dani Mocanu pe TikTok.

Pe TikTok, se poate câștiga bani prin donații. Dani Mocanu face live-uri, seară de seară, având foarte mulți urmăritori, iar o parte din ei îi donează bani sub formă de puncte cadou.

Aceste „cadouri” se transformă în bani. După ce ați atins 1.000 de urmăritori, TikTok vă va permite să acceptați cadouri de la „fani” în timpul videoclipurilor live. Cadouri virtuale sunt, de fapt, niște „iconițe”. Fiecare dintre aceste cadouri reprezintă o sumă diferită. După ce ați colectat cadourile, puteți schimba „icoanele” virtuale. Apoi, puteți utiliza „diamantele” pentru a colecta bani reali folosind PayPal sau o altă metodă de plată sigură.

Cu toate acestea, manelistul a zis că și-ar dori să dispară această platformă, scrie dcnews.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare