sursa foto:  facebook

Surprize uriașe din partea Băncii Transilvania! Colosul bancar aduce gratuități, reduceri și multe alte beneficii

Banca Transilvania a a demarat o nouă campanie de shopping bancar online, Sfatul Babelor, ce se va încheia pe 9 martie.

 

Campania aduce beneficii și reduceri pentru clienți. De asemenea, clienții vor beneficia de gratuități la credite, carduri de cumpărături, asigurări și leasing, dar și cu discount-uri la abonamente pentru festivalurile anului.

 

Sfatul Babelor, doar în luna martie

Banca Transilvania anunță o nouă campanie de shopping bancar online, Sfatul Babelor, care are loc în perioada 29 februarie – 9 martie. Campania vine cu reduceri, beneficii și gratuități la credite, carduri de cumpărături, asigurări și leasing, dar și cu discount-uri la abonamente pentru festivalurile anului, Untold, Electric Castle și Nostalgia.

Conceptul campaniei este inspirat de sărbătoarea românească Babele, conform căreia românii își aleg o zi din perioada 1 – 9 martie, pentru a fi baba lor, ca indiciu al auspiciilor anului.

 

Ce primesc clienții colosului

Potrivit anunțului Băncii Transivania, clienții vor beneficia de carduri de cumpărături , Star Forte și Gold cu 150 de lei cadou în puncte Star.

De asemenea, din oferta campaniei fac parte și discounturi la abonamente pentru festivalurile anului, Untold, Electric Castle și Nostalgia.

Oferta Băncii Transilvania vine cu o reducere la dobânda pentru cardurile de cumpărături, iar pentru cei interesați de achiziționarea biletelor de avion pentru vacanțe, banca oferă câteva mii de mile „de bun venit”. De asemenea, clienții pot câștiga bilete de avion la Londra și Zanzibar.

 

,,Cardurile de cumpărături Star Forte și Gold: 150 de lei cadou în puncte Star. Cardurile au un design nou, lansat în acest an.

Cardurile de călătorii BT Flying Blue Classic și Premium: până la 4.000 Mile de bun venit (2.000 pentru Classic, 4.000 pentru Premium), precum și posibilitatea de a câștiga bilete de avion cu destinațiile Zanzibar și Londra”, se arată în anunțul privind campania de shopping bancar online.

Citește și: Banca Transilvania își continuă expansiunea și cumpără BRD Pensii. Cum vor fi afectați cei 550.00 de români care contribuie la Pilonul II

 

Credite accesibile oferite de Banca Transilvania

Pentru cei cu credite imobiliare, oferta Băncii Transilvania include o dobândă fixă pentru creditele pe 3 și 5 ani, și promite zero comision de analiză dar și lipsa taxelor de evaluare. De  asemenea, oferta BT se adresează și pentru cei interesați de un leasing auto./

,,Credit de nevoi personale: dobândă fixă între 7,8% și 18,1%, redusă de la 8,4% și 18,5%, zero comision de analiză și cu asigurare de viață și șomaj;

Credit imobiliar cu dobândă fixă introductorie pe 3 ani: 5,85%, zero comision de analiză și fără taxe de evaluare;

Credit imobiliar cu dobândă fixă introductorie pe 5 ani: 5,9%, zero comision de analiză și fără taxe de evaluare;

Overdraft: 9,47% dobândă variabilă (IRCC + 3,50%), redusă de la 14% (pentru persoanele care primesc venitul în cont BT; 17%/an pentru cei care nu primesc venitul în cont BT);

Leasing auto: pentru persoanele fizice, 8,9%/an dobândă fixă (redusă de la 13,25%/an), iar pentru companii, 3,1%/an dobândă + EURIBOR 6M (redusă de la 3,80%/an dobândă + EURIBOR 6M).”, se mai arată în anunțul privind campania de shopping bancar online.

Banca Transilvania este promotorul campaniilor de shopping bancar online în România, lansate acum zece ani.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare