sursa foto:  spynews.ro

Surse judiciare: Ucigașul lui Emi Pian, scos din spital și pus în fața anchetatorilor!

Poliția Capitalei informează, vineri, că ucigașul lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, este audiat la Serviciul Omoruri al DGPMB.

Surse judiciare : audiere suspect omor la sediul Serviciului Omoruri”, transmite Poliția Capitalei.

După cum a dezvăluit, pe surse, Bugetul.ro cel care l-a omorât pe Emi Pian este Richard Emanuel Gheorghe din clanul Rinu.

Vezi și SURSE Lovitură de teatru! Nu Ciprian al lui Napi l-a ucis pe Emi Pian! Un alt membru al clanului Rinu, suspectat!

În noaptea de luni spre marți, Florin Mototolea, zis Emi Pian, unul dintre capii clanului Duduianu, a fost ucis în Sectorul 6 al Capitalei, după o ceartă la barbut. Emi Pian a fost înjunghiat în picior, dar cum atacatorul i-a atins artera femurală, pe fondul pierderii de sânge, Mototolea a murit. Avea doar 39 de ani.

Cel care l-a atacat pe Emi Pian face parte din clanul Rinu, o grupare care acționează în Sectorul 2, în zona podului Colentina.

Este vorba despre Richard Emanuel Gheorghe al lui Rinu.

Gruparea Rinu, o grupare măruntă care a crescut de curând

Clanul Rinu este cunoscut drept un clan mărunt din zona podului Colentina, care a început să crească de curând. Se ocupă cu proxenetism, trafic de droguri și cămătărie.

Pe de altă parte, clanul Duduienilor este unul dintre cele mai cunoscute din Capitală. În ultimii ani, capii grupării parcă au fost loviți de un blestem.

Ion Duduianu, zis Segher, fratele lui Pian senior, a murit în octombrie 2018, din cauza unui infarct. În luna decembrie a aceluiași an a murit un alt nume de legendă al clanului: Cristofor Duduianu, tot din cauza unor probleme de sănătate.

Iată că acum, după nici doi ani, gruparea Duduienilor a mai primit o lovitură: Emi Pian a fost omorât.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare