kovacs

sursa foto:  Podul.ro

Tribunal Timiș a decis: Sancțiunile aplicate agentului șef Valer Kovacs, suspendate

Tribunal Timiș a decis ca toate sancțiunile aplicate agentului șef Valer Kovacs de către conducerea IPJ Timiș să fie suspendate

In sedinta, de ieri, s-a solutionat cererea politistului de suspendare a dispozitiilor semnate de inspectorul sef Alin Petecel, iar instanta a admis, in parte, actiunea civila.

“Dispune suspendarea executarii dispozitiei nr. 647/07.05.2020, a dispozitiei 648/08.05.2020 si a dispozitiei 658/13.05.2020, pana la pronuntarea instantei de fond. Respinge in rest cererea, ca ramasa fara obiect. Obliga paratul la cheltuieli de judecata de 6.000 de lei”, se mentioneaza in hotararea Tribunalului Timis, care poate fi atacata cu recurs in termen de 5 zile.

Cele trei sanctiuni grabite, care au fost aplicate agentului Valer Kovacs, liderul Sindicatului DECUS Timis, se refera la amanarea promovarii in grad, diminuarea veniturilor salariale si, ultima, indesata in timpul ordonantei de urgenta, care a expirat in data de 15 mai, prevede lovitura finala a razbunarii personale puse in scena de Alin Petecel, destituirea din politie.

In mod firesc, costurile anularii acestor dispozitii ilegale, comparabile cu faptele pentru care, in 2015, au fost arestati preventiv fostii sefi ai IPJ Timis, Sorin Muntean si Florin Bolbos, ar trebui decontate din buzunarul propriu de catre inspectorul sef Alin Petecel… (G.I.)

 

Vezi și:Pensiile vor fi recalculate! Cine beneficiază de măriri

E oficial! Amenzi sau închisoare pentru cei care încalcă această lege

Alertă pentru Guvern: Pensionarii MAI care dețin puterea în Transelectrica! Contracte pentru Sebastian Ghiță și pentru baronul PSD, Niculae Bădălău

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare