sursa foto:  gandul.ro

Un cântăreț celebru a luat o decizie surprinzătoare! A intrat în politică

Schimbări majore pe lista pentru Consiliul Local la Alba Iulia. Cântăreţul de muzică populară Ionuţ Fulea şi secretarul general al organizaţiei, Marius Filimon, ar putea fi următorii viceprimari ai municipiului Alba Iulia. Acest fapt depinde însă și de câștigării majorității în viitorul consiliu local, dar și de eventualele negocieri cu alte partide.

Ionuț Fulea, autorul îndrăgitului cântec popular „Voi dușmani de-aveați putere”, ocupă locul al doilea pe lista consilierilor locali, iar Marius Filimon locul al treila. Pe primul loc este candidatul la scaunul de primar Voicu Paul, care ar urma să se retragă dacă obţine funcţia, scrie Adevărul.

Mai puţin cunoscut decât artistul popular Ionuţ Fulea, Marius Filimon este secretar adjunct al PNL Alba. A lucrat mulţi ani în mediul privat, dar şi la ADR Centru şi la Instituţia Prefectului (unde a fost în trecut şeful cancelariei).

”Marius n-a cerut niciodată nimic. Mie îmi plac oamenii ăştia care fac, dar nu cer nimic. Nu de-ăştia care zic frate, am fost şi eu o dată şi am lipit un afiş şi l-am bătut cu un piron atâta şi vreau să fiu ministru sau chestiuni de-astea…”, a spus Mircea Hava, cu referire la nominalizările pentru funcţiile de viceprimar.

Citește și:

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare