sursa foto:  adevărul.ro

Un fost șef SPP a răbufnit: ‘Binomul SRI-DNA… cancerul societății românești’

Fostul șef al Serviciului de Pază și Protecție, Dumitru Iliescu, a răbufnit la adresa „Binomului SRI-DNA”.

Iliescu acuză că a fost urmărit penal 6 ani, fără să i se comunice acest aspect. El susține că i s-au încălcat toate drepturile procesuale.

BINOMUL SRI-DNA…CANCERUL SOCIETATII ROMANESTI…

Astazi… am aflat ca am fost urmarit penal 6 ani de zile, fara sa mi se comunice acest aspect…Mi s-au incalcat toate drepturile procesuale, nu am fost informat ca am un asemenea dosar, nu am fost citat sa dau declaratie in dosarul penal respectiv, ca urmare, nu mi -am ales un avocat sa ma apere si sa participe la audierea martorilor, nu am fost anuntat despre aceste audieri! Dupa 6 ani, pe 03.07.2020, am primit un plic de la DNA, plic in care mi se trimitea Ordonanta de clasare a cauzei, referitoare la patru capete de acuzare. Toate cele 4 acuzatii cuprinse in dosarul penal, reprezentand infractiuni grave, sanctionate cu multi ani de puscarie, au fost solutionate identic, fapta nu exista, nu sunt probe, nu sunt prevazute de legea penala! Atunci, de ce am fost urmarit penal…6 ani?
Pentru ca, doar asa, aveam statutul de „PENAL” si puteau sa ma monitorizeze complex… in toata aceasta perioada, ceea ce au si facut…In dosar…apar nume de persoane pe care nu le-am cunoscut, niciodata, nu m-am intalnit cu ele, nu am dialogat niciodata cu acestea…
Exemplul tipic de construire a unui dosar penal de catre binomul SRI-DNA…
Voi depune o plangere penala la SIIJ…”, susține Dumitru Iliescu.

Vezi și

EXCLUSIV Victorie mare pentru Dumitru Coarnă! Se majorează salariile polițiștilor! Cine va beneficia de mărire

VIDEO Cum au ajuns clanurile să dețină monopolul pe piața măștilor medicale. Nume grele implicate

Veste bună! Anumiți angajați vor avea parte de o nouă zi liberă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare