sursa foto:  playtech.ro

Vești bune! Românii scapă de drumuri și cozi interminabile! De acum, asigurările obligatorii se pot plăti pe ghișeul.ro

Vești bune pentru români! De acum, veți scăpa de drumuri și de  coziile interminabile la ghişeuMai nou, prin ghişeul.ro se pot plăti şi asigurările obligatorii.

Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării a anunțat că miercuri a fost semnat protocolul care permite integrarea asigurării obligatorii împotriva dezastrelor naturale (PAD) pe portalul Ghişeul.ro. Potrivit reprezentanților ministerului, acest protocol are ca obiectiv creşterea rezilienţei României în faţa cutremurelor, alunecărilor de teren şi a inundaţiilor, anunţă instituţia.

”Ne dorim ca Ghişeul.ro să devină cel mai folosit instrument în relaţia cetăţeanului cu administraţia publică. Obiectivul este de a adăuga cât mai multe servicii utile pentru cetăţeni pentru a creşte în ritm accelerat numărul de utilizatori ai acestei platforme, lucru esenţial pentru transformarea digitală a României. Digitalizarea generează mai mult decât progres tehnologic, ea ne aduce conectarea facilă, în timp real, la serviciile relevante. Dincolo de accesul instantaneu la date despre taxe, impozite şi servicii publice digitale, prin acest pas, îi vom ajuta pe români să-şi pună locuinţele la adăpost financiar în faţa catastrofelor naturale. Alături de PAID, construim România Viitorului”, a declarat Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, potrivit gov.ro.

Autoritățile spun că prima etapă de implementare va presupune semnalarea pe portal a asigurării obligatorii locuinţelor împotriva dezastrelor naturale şi redirecţionarea în pagina care permite achiziţia online, conform protocolului semnat.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare