sursa foto:  RTV.net

Victor Ciutacu: ‘În locul lui Cîțu nu aș sta foarte liniștit. Vor fi executați toți, și Cîțu și toți mizerabilii de care e acesta înconjurat’

Jurnalistul Victor Ciutacu a declarat pentru PS News, că principalul scop pentru care premierul Florin Cîțu a preluat interimatul la Ministerul de Finanțe este pentru a repartiza fonduri primarilor în vederea obținerii sprijinului acestora la Congresul PNL din septembrie.

”Cîțu este mai PSD-ist decât PSD-iștii. Acțiunea lui are niște rațiuni atât de străvezii încât mă  miră că nu le crapă obrazul de rușine să facă totul atât de pe față.

Pentru că nu l-a convins pe Nazare să repartizeze fonduri cu precădere către primarii care îl susțin pe el, Cîțu a rezolvat această situație printr-o metodă foarte simplă: l-a dat afară pe Nazare și s-a pus pe sine interimar, anunțând data la care va avea loc remanierea bugetară în timpul mandatului său interimar, astfel încât pixul să fie în mâna lor și să dea tuturor primarilor care îl susțin fonduri. În mod normal, aceste fapte sunt de DNA și ar fi trebuit să fie DNA-ul la el de ieri dimineață, nu la Piedone sau la Negoiță, dar mă rog, nu mai suntem pe vremea ciumei roșii și acum DNA-ul are alte criterii.

În cazul lui Cîțu sunt două pagini din Codul Penal. Mă dezgustă mizeria făcută la vedere cu primarii din Teleorman, ăia care urmau să îl susțină pe Orban, pe care i-a chemat și i-a încolonat să vină la Guvern ca să le spună el cine este tăticul. O poveste de genul acesta a făcut și Orban doar că el a fost mai discret. Atunci în campania electorală când a chemat primarii din Giurgiu să treacă la PNL ca să îl bată pe Bădălău, numai că modul sfidător în care a făcut-o Cîțu depășește orice limită a bunului simț, a acceptabilului”, spune Ciutacu.

De asemenea, acesta este de părere că zilele premierului Cîțu la conducerea Executivului sunt numărate.

„În locul lui Cîțu nu aș sta foarte liniștit, pentru că toți au impresia că sunt veșnici pe funcție și că de ei nu se atinge nimeni, dar că îi protejează procuratura, serviciile secrete, planeta giganților. Ei sunt protejați, dar fix cât sunt folositori cauzei pentru care sunt acolo, în momentul în care nu vor mai fi folositori nu vor mai ocupa acele funcții.

Vor fi executați toți, și Cîțu și toți mizerabilii de care e acesta înconjurat”, conchide Victor Ciutacu, informează psnews.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare