sursa foto:  Inquam Photos / Silviu Filip

Victor Ponta a răbufnit: Ne dă palme și Zelenski! Ne zice Iohannis că suntem într-o criză. De ce? De proști

Victor Ponta a vorbit duminică seara, la România TV, în emisiunea lui Ioan Korpos despre felul în care este văzută țara noatră la nivel european

 

„Ne dă palme și Zelenski, pe bune! ‘Nu mai aveți voie să învățati de pe abecedar, folosiți caractere chirilice! Nu mai aveți voie cu preoți români în biserici, vă dăm noi ucraineni.’

Bani nu mai sunt. Dar ne-a spus ministrul Boloș (n.r. – ministrul PNL de la Dezvoltare), că sunt 6 miliarde la BNR. Păi la ce ne trebuie dacă nu sunt la oameni, la firmele românești? Se mai dau pe la autostrăzi în general, pe la firme străine în general, doar la unul român, care face o treabă foarte bună”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

În opinia lui Victor Ponta, crizele despre care vorbește Klaus Iohannis sunt create în mod artificial.

„Avem și hidrocentrale, și centrale nucleare, și pe cărbune, și regenerabile, și ne zice Iohannis că suntem într-o criză. De ce? De proști, mă scuzați! Dacă suntem deștepți, nu are România de ce să fie într-o criză, că nu suntem in mijlocul deșertului.

(…) M-am simțit umilit de președinte că ne-a spus ‘nu protestați, nu boicotați!’ (n.r. – afacerile austriece, după eșecul aderării la Schengen). (…) ‘Nu, nu supărăm Austria!’ Nu-l înțeleg”, a mai comentat Ponta.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare