Video. Îndemn al copiilor pentru români: ‘Totul va fi bine!’/Mesajul ‘iepurașilor’ unei grădinițe din Capitală

Campania „Totul va fi bine!”, care a luat naștere în Italia, a cucerit, treptat, și România. Concret, copiii desenează un curcubeu, pe hârtii albe, împreună cu mesajul „Totul va fi bine!”. Ulterior, foile sunt lipite pe geamurile de la balcoane, de la autoturisme sau în spații publice.

Astfel, mesajele de încurajere ajung în toate colțurile țării în aceste vremuri de restriște, în care avem nevoie de unitate națională.

Conceptul a fost preluat și adaptat de o școală și grădiniță din Capitală.

Cu ajutorul doamnelor educatoare și al doamnei directoare, copiii de la Școala Primară „Iepurașul Bocănilă” au reușit să transmită un mesaj puternic și emoționant pentru toți cei care acum sunt izolați la domiciliu.

Astăzi, copiii ne-au învățat lecții foarte importante: „România este o țară puternică”; „Împreună reușim!” și cea mai importantă lecție pe care ne-au „predat-o” copiii este aceea că trebuie să avem încredere în medici și să ascultăm sfaturile lor.

Dacă ei pot, ce motive avem noi, adulții, să nu putem?

🌈❤️🇹🇩Într-o perioadă în care multe persoane se pot simți descurajate, iepurașii noștri s-au mobilizat si au reușit sa trimită energie pozitivă fiecăruia dintre noi. Vă mulțumim, dragii noștri! Voi sunteți motivația și zâmbetele noastre zilnice!”, este mesajul care însoțește fimulețul postat pe pagina de Facebook a Școlii Primare și Grădiniței „Iepurașul Bocănilă”.

Mesajele sincere si pline de empatie le puteți vedea în filmarea de mai jos:

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare