Violeta Alexandru, despre Legea Pensiilor: Am spus clar! Vom face niște modificări

Violeta Alexandru a precizat, vineri,la Gândul Live, că Legea Pensiilor va avea parte de câteva modificări! De asemenea,aceasta a precizat ce se va întâmpla cu pensiile de l 1 septembrie.

„Sumele prevăzute pentru creșterea pensiilor sunt prevăzuți în buget. Conform legii, la 1 septembrie. Faptul că se propagă în spațiul public zilnic, dar oare s-or mări, arată doar că PSD cu asta se ocupă. Am spus clar: pensiile vor crește! Nu va fi o nouă lege a pensiilor, dar vom face niște modificări. Sunt decizii ale Curții Constituționale care ne obligă la modificări”, a spus Violeta Alexandru la Gândul Live.

Despre pensiile speciale, ministrul propus spune că PNL e convins că singurul criteriu care trebuie să conteze în stabilirea unei pensii  trebuie să fie cel al contribuitivității.

„PNL e convins că singurul criteriu care trebuie să conteze în stabilirea unei pensii trebuie să fie cel al contribuitivității. Nu văd niciun motiv pentru care cineva e special. Militarii au o tradiție, de la Cuza, care beneficiază de anumite condiții. Nu cred că trebuie să ierarhizăm această zonă în funcție de cum valorizăm noi munca noastră”, a mai spus Violeta Alexandru la Gândul Live.

Vezi și:

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare