sursa foto:  stirileprotv.ro

Virgil Popescu: ‘România va oferi în continuare tot suportul necesar Republicii Moldova pentru a elimina intruziunea și influența rusească’

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a avut o întrevedere cu omologul din Republica Moldova şi au decis reactivarea grupului de lucru pe domeniul energiei.

Ministrul Virgil Popescu a declarat că ”România va oferi în continuare tot suportul necesar Republicii Moldova pentru a elimina intruziunea şi influenţa rusească”, a transmis ministrul.

Cu ocazia vizitei oficiale în Republica Moldova am avut o întâlnire de lucru cu omologul meu moldovean Victor Parlicov. Am stabilit să reactivăm grupul de lucru pe domeniul energiei între cele două state, pentru a întări colaborarea şi parteneriatul pe care îl avem pe mai multe paliere”, a scris, joi seară, pe Facebook, Virgil Popescu.

România va oferi în continuare tot suportul necesar Republicii Moldova

Ministrul Energiei a mai afirmat că se doreşte colaborarea în mai multe proiecte.

Ne dorim să avansăm cât mai repede în proiectul de construcţie a liniei de înaltă tensiune Bălţi-Suceava de 400 kV, dar şi în alte proiecte în domeniul gazelor naturale. România va oferi în continuare tot suportul necesar Republicii Moldova pentru a elimina intruziunea şi influenţa rusească”, a mai transmis Popescu.

Premierul Nicolae Ciucă însoţit de mai mulţi miniştri a făcut, joi, o vizită oficială la Chişinău.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare