sursa foto:  freedomalternative.com

A apărut antidotul? Raed Arafat: Îl testează pe coronavirus

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunțat, marți, la Sinteza zilei, că americanii au descoperit un posibil tratament împotriva coronavirusului.Specialistul a spus că este un medicament al lor pe care l-au testat pe alte boli virale și acum îl testează pe coronavirus”, a anunțat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Raed Arafat a declarat că antidotul a fost testat pe alte boli virale și acum este testat pe coronavirus.

„Specialistul a spus că este un medicament al lor pe care l-au testat pe alte boli virale și acum îl testează pe coronavirus. Încă nu este sigur, încă nu știm rezutatul, urmează să vadă dacă există o reacție la medicament.

Este una din cercetările pe care le fac mai multe companii în toată lumea asta ca să găsească o posibilitate de tratament până ce este găsit și vaccinul care poate să limiteze mult răspândirea.

Din păcate, din această fază până o să se confirme că are efect mai durează”, a spus medicul Raed Arafat, arată antena3.ro.

Vezi și:Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

Mega-veste! Se acordă noi tipuri de concedii

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare