sursa foto:  adevarul.ro

A câștigat marca Arsenie Boca, iar acum iese la atac! Tunurile puse pe Justiție și pe Biserica Ortodoxă

Brokerul Unic „Arsenie Boca” aduce grave acuze la adresa justiției din România și a Bisericii Ortodoxe Române.

Chiar dacă au câștigat, în primă fază, marca Arsenie Boca, deținătorii mărcii comerciale aduc grave acuzații.

Octavian Floruța, broker unic de marcă „Părintele Arsenie Boca”, susține că ordonanța prezidentială câștigată de BOR în mod ilegal, a limitat drepturile inalienabile de proprietate ale clienților săi, creând grave prejudicii financiare și de încredere brandului.

„În primul rând, în această situație BOR joacă rolul de victimă. Doresc să știe toată lumea faptul că BOR și afiliații acestora au refuzat licențierea gratuită deoarece acceptarea unei licențe gratuite i-ar fi obligat la plata taxelor către stat, asta fiind unica noastră doleanță la contrapartidă. BOR, cu sprijinul autorităților, vrea capitalism ecleziast de tip offshore în UE, unde avntajele bunastarii financiare si abundenta capitalismului sa fie supusă documelor și fanteziillor bisericești unde toata lumea să le plătească tribut sau prime de instalare în Rai, unde toată lumea să plătească impozite și taxe, mai puțin ei.

Într-adevăr am fost naivi și credeam că BOR funcționează cât de cât legal, însă societățile lor de tip fantomă sau radiate, nu pot fi licențiate și nici nu pot să respecte unica noastră doleanță. Legat de așteptările noastre viitoare, eu cred că se va întâmpla exact ca la ordonanța prezidențială, unde după ce am câștigat în mod legal și normal în primă instanță, BOR și-a arătat influența negativă și asupra justiției iar în apel au câștigat. Dacă BOR va ataca sentința prin apel și cu siguranță o va face, vor da dovadă din nou de rea credință. Chiar dacă Tribunalul ne-a dat dreptate eu sunt de parere că Justitia în Romania este o iluzie și știu asta nu numai din spețele clienților mei ci și din propria experiență… abia aștept să văd ce abuzuri ni se mai confecționează, între timp adunăm probe și calculăm valoarea pierderilor financiare suferite din cauza îngrădirii drepturilor de proprietate de care am suferit din cauza soluției ilegale din apelul ordonanței pentru a le putea imputa ulterior statului român. Orice ar fi, ne vom recupera pierderile financiare și vom dovedi abuzurile organelor de cercetare și judecătorilor care au anchetat dosarele de evaziune și de contrabandă ale BOR, pe calea CEDO și nu numai. Nu există temei legal care să fi putut motiva o altfel de decizie, decât cea de acum deși am văzut cu toții completul de judecată din apelul ordonanței sau a zecilor de dosare clasate de evaziune și contrabandă ale BOR unde la presiunile acestora, justiția a fost înlocuită de „stabor”.

Nu există justiție în România și nu avem încredere în justiția de aici. Majoritatea organelor de cercetare care au avut tangență cu dosarele din scandalul Arsenie Boca, sunt părtinitoare și timorate din punct de vedere al acțiunilor. Atât noi cât și colaboratorii noștri, am fost sfătuiți ”de oamenii lui Dumnezeu” să ne cumpărăm mașini blindate, ni s-a spus că in pușcărie nu ne vor ajuta banii și să renunțăm la mărcile comerciale, totodată am fost amenințați că nu o să ne mai îngroape nimeni rudele, că nu o să ne mai boteze nimeni copii, una peste alta, ne-au amenințat cu moartea, închisoarea și ne-au cam tăiat de la dumnezeul lor. Anunțăm organele de cercetare să nu mai fie naivi, nu plouă cu icoane chinezesti din tavanul bisericcilor nici nu apar in mod miraculos și au deaface cu o industrie din economia subterană. Nimeni nu rămâne și nu a rămas vreodată ne-îngropat, sau nebotezat, astea fiind doar niște mijloace de șantaj biblic. Nu avem de-a face nici pe departe cu autorități sau instanțe de judecată dintr-o țară membră a UE, iar datorită acestor practici, România nu este demnă de Uniunea Europeană. Ați mai auzit în vreo țară civilizată pe careva X sa dea în judecată McDonalds, Starbucks sau un alt brand, cum ca și acel X dorește să își deschidă o gheretă sau o crâșmă improvizată cu acel brand, sau cel puțin să poată vinde produse ce poartă numele sau însemnele unei de mărci de comerț fară a solicita acordul proprietarului de brand ?! … ”, a declarat, în exclusivitate pentru Bihor Știri, Octavian Floruța.

Vezi și

#Rezist provoacă un adevărat cutremur pe scena politică! Cine e ‘securistul’ din USR-PLUS

Mega-surpriză pentru mii de români! Câți bani ar putea primi

Un nou protocol a fost descoperit! Abuz incredibil al Jandarmeriei Române

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare