sursa foto:  paginademedia.ro

A doborât tot: Ce serial se află pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Încă o lună pe primul loc. Serialul a ras tot și a avut audiențe cât locul doi și trei la un loc. Peste 2 milioane de români au urmărit celebrul serial. A fost sigurul care a înregistrat, încă o dată, peste un milion de privitori, fiind singurul serial care a obținut această performanță în luna aprilie, la orașe.

Potrivit paginademedia.ro, Las Fierbunți s-a clasat pe locul 1 în topul celor mai vizionate seriale pe luna aprilie. Pe locul doi dăm de serialul românesc Fructul Oprit – difuzat de Antena 1. Acesta a avut puțin peste un milion de telespectatori. Dragoste și Ură (de pe Kanal D) a înregistrat aproximativ un milion de privitori și s-a situat pe locul 3.

Antena 1 a avut o medie de 560.000 de telespectatori, cu Fructul Oprite, iar Kanal D aproximativ 510.000 (la Dragoste și Ură).

Vezi și Atenție! Anunțuri-capcană! Aceste apartamente nu se află în Capitală! Cum sunt induși în eroare potențialii cumpărători

Un cunoscut magazin, îngropat definitiv! La 10 mai va fi înlocuit! Se dorește crearea unui nou gigant

Știre lansată pe surse: pe cine ar vrea Klaus Iohannis premier în locul Vioricăi Dăncilă? Nimeni nu se aștepta la acest nume

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare