sursa foto:  sorinoprescu.ro

A fost aprobat acest proiect! Se vor da milioane de lei pentru modernizarea acestui spital

Consilierii judeţeni din Satu Mare au aprobat, în şedinţa de vineri, un proiect de milioane de lei pentru modernizarea unui spital.

10 milioane de lei pentru modernizarea spitalului din Tăşnad, acesta urmând să fie depus spre finanţare europeană.

Aceste lucrări constau în repararea, recompartimentarea şi reamenajarea clădirii actuale, ca mai apoi să fie dotată cu aparatură modernă, cabinetele de medicină internă, pediatrie, chirurgie, psihiatrie, ORL, oftalmologie, ginecologie, dermatologie, cardiologie, radiologie, laborator, ortopedie.

„Termenul de depunere este duminică, 21 octombrie. Practic, mai sunt 48 de ore să încărcăm în sistem şi, din cauza asta, chiar mulţumesc pentru înţelegere. Astăzi am primit ultimele date de la proiectant şi sper să primim ultimul aviz, de la Agenţia pentru Protecţia Mediului”, a declarat preşedintele CJ Satu Mare, Pataki Csaba.

Valoarea totală a proiectului este de 10.694.528 lei, inclusiv TVA, din care 4 milioane lei reprezintă partea de construcţii montaj. Perioada de implementare este de 27 luni, din care 11 luni sunt pentru executarea lucrărilor.

Cofinanţarea administraţiei judeţene este de 2%, proiectul urmând să fie depus spre finanţare prin Programul Operaţional Regional.

Vezi și

Lovitură devastatoare pentru Elena Udrea! Autoritățile vor să-i spulbere afacerea momentului

S-a aflat totul! Cu cât crește, de fapt, salariul de la 1 ianuarie

EXCLUSIV! ANAF confirmă operațiunea ‘Marea Recuperare’! Zeci de mii de persoane, lovite în plin!

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare