sursa foto:  zf.ro

Achiziție de proporții în sistemul medical: Ce a cumpărat gigantul MedLife

Gigantul MedLife face prima achiziție pe anul 2018. Compania a achiziționat în proporție de 90% un alt colos cu o cifră de afaceri de 8,7 milioane de lei și cu o activitate de 10 ani pe piață. 

Este vorba despre compania Ghencea Medical Center din Bucureşti. Aceasta are 135 de angajați și este compusă din două clinici, una în București și alta în Măgurele.

De asemenea, Ghencea Medical Center este unul dintre furnizorii relevanţi de servicii medicale în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), acoperind peste 25 de specialităţi, printre care medicină de familie, pediatrie, reumatologie, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, psihiatrie, urologie, dermatologie şi ORL.

 ‘Continuăm demersurile de extindere şi dezvoltare a companiei şi anunţăm prima achiziţie a anului 2018, un furnizor de servicii medicale cu activitate principală în Bucureşti, care are o structură de business bine închegată, cu rezultate remarcabile şi un potenţial mare de creştere şi dezvoltare. Conform politicii noastre în ceea ce priveşte companiile achiziţionate, acţionarii actuali vor rămâne alături de noi şi vor continua să asigure managementul companiei, MedLife având la activ poate cea mai vastă experienţă în ceea ce priveşte buna colaborare cu antreprenorii medici. În acelaşi timp, această tranzacţie este primul pas în dezvoltarea prin achiziţii a reţelei medium cost a companiei ce funcţionează sub brandurile Anima şi Sfânta Maria’, a declarat Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al MedLife.
 MedLife a raportat la nivelul anului 2017 o cifră de afaceri consolidată pro-forma de 638 milioane de lei, în creştere cu 27% faţă de 2016 şi o EBITDA pro-forma ajustată de 82,3 milioane de lei. Pentru anul acesta compania vizează o creştere de peste 20%. AGERPRES
Vezi șiSurpriză uriașă pentru conducătorii auto: Ce se va întâmpla cu faimoasele radare instalate pe drumurile publice

Se modifică ajutoarele sociale: Ce vrea Guvernul să ofere în schimbul banilor

Noi beneficii pentru clienții ING! De ce vor avea parte, începând cu luna aprilie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare