sursa foto:  ziaristii.com

Acuzat că duce o campanie murdară, Ludovic Orban reacționează: Asta vi se pare o critică?

Acuzat că duce o campanie murdată față de colegii de partid, președintele PNL, Ludovic Orban, a reacționat  marți.

Orban susține că nu duce niciun fel de campanie murdară și că nici măcar nu și-a criticat colegii, ci doar a arătat un lucru „care e de domeniul evidenței”.

Ce campanie am dus? Uitați-vă la toate declarațiile mele! Nu i-am arătat cu degetul. În conferința de presă de la Caraș-Severin, am fost întrebat ce înseamnă suflu nou și revendicarea faptului că se vine cu un suflu nou și mi-am pus un semn de întrebare dacă poți să vorbești de suflu nou, când ai în spate oameni care au vechime în PNL, pe care i-am și enumerat. Asta vi se pare o critică?

Chiar i-am lăudat pe cei pe care i-am enumerat.  N-a fost sub nicio formă o critică. Faptul că eu arăt un lucru care e de domeniul evidenței nu poate fi considerat un atac. N-am spus nimic rău despre ei. E o victimizare care, cumva, îmi arată că… Uitați-vă și dumneavoastră la ce se întâmplă în peisajul mediatic, inclusiv chestia asta, că facem ședință în Biroul Executiv și vi se dau fișiere audio cu atacurile la adresa mea, care sunt făcute în Biroul Executiv”, a afirmat, marți, Orban.

Declarația făcută de Ludovic Orban și de la care a pornit totul:

Acuma, sigur că să vorbeşti de un suflu nou cu o echipă în spate care o are pe Alina Gorghiu, pe Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre, Florin Roman şi aşa mai departe, ca să nu fac o listă chiar , să vorbeşti de un suflu nou, mă rog, trebuie definit ce înseamnă un suflu nou.

Ştiţi, eu sunt un om modern, un om care întotdeauna m-am adaptat, care am încercat întotdeauna să văd, să mă mişc în sensul în care se mişcă societatea şi la fel au fost foarte mulţi dintre colaboratorii mei şi eu cred că aşa e normal, aşa e firesc, orice instituţie trebuie să se adapteze”.

Vezi și Se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! ‘Echipa Barna’ scoate din joc ‘Echipa Cioloș’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare