sursa foto:  libertatea.ro

Adevărul: cine a declanșat de fapt CRIZA politică! Rolurile lui Grindeanu, Ponta și BINOMUL

În laboaratoarele PSD s-a ajuns la concluzia că este necesară implementarea unei idei conspiraționiste în mintea electoratului, care să oprească declinul accentuat la capitolul imagine a PSD-ului lui Dragnea. Astfel că după încercările cu forțele oculte, luate în râs de publicul larg s-a hotărât să se apeleze din nou la BINOM.

Așadar CRIZA politica nejustificată este o strategie a BINOMULUI care i-a manipulat pe Grindeanu/Ponta ca să o salveze pe Codruța. Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns. Informația este aruncată pe un blog neasumat, care chipurile ar aparține unui fost ofițer SRI cu rang înalt. Evident este apoi preluată și de alte publicații, cu scopul de a fi răspândită în online și preluată de televiziuni.

Mai nou, în România, serviciile secrete sunt un fel de dușman național, răul suprem. Să ne revenim totuși! Pe lângă găștile, care și-au creat structuri solide în toate domeniile, mai sunt și oameni de bine în SRI și SIE, care depun eforturi colosale ca noi să nu sărim în aer. Deci, hai să o lăsăm un pic mai moale cu aruncatul cu lături în servicii, că nicio țară nu funcționează fără. Ah, că sunt și acolo nereguli. Desigur, pădure fără uscături nu există, dar de aici și până la a transforma serviciile secrete în dușman național e cale lungă.

Cine a declanșat de fapt CRIZA

Așadar cine a declanșat de fapt criza și ce a stat în spatele acestui circ penibil? Lucrurile sunt mult mai simple decât se prezintă. Dragnea repetentul a defilat fara jena cu un program de guvernare absolut utopic, neaplicabil nici macar pe bugetul Germaniei. Plus ca romaniii nu sunt nemti.

Realizand ca daca vor implementa macar jumatate din masurile absolut aberante vor duce Romania la faliment rapid, s-a hotarat sa arunce totul pe molusca Grindeanu, care, ce sa vezi, ar fi vinovat ca Romania nu s-a transformat in „taramul ales” peste noapte, cu ajutorul unor ministri de la care poporul a retinut doar ideea de oaie.

Ultimul strop de demnitate ramas din olimpicul Grindeanu i-a dat aripi sa spuna NU si imediat au profitat si terti, frustrati la randul lor de dictatura Dragnea. Revenirea lui Ponta in prim plan este cel mai mare cosmar al repetentului pentru ca Ponta are cea mai mare priza la public, pe care a avut-o vreodata vreun PSD-ist.

Ponta, izolat fiind, inca sta bine in topul increderii. Daca mai si revine pe pozitii il zdrobeste pe Dragnea. Toata aceasta criza este fix rezultatul incompetentei si prostiei, promovata de Dragnea, care din repetent nu putea deveni geniu nici dacă-și cumpăra 10 doctorate de la fabrica lui Oprea.

Doar niste papagali (acele păsări vorbitoare care repetă ideile stăpânului) au transmis ideea asta, ca sa prinda si ei niste contracte si bani, făcând mătănii în fața unui domn care zdruncină România din temelii fără niciun sens.

 Sa nu uitam ca Ponta a pierdut alegerile prezidentiale pe ideea lui Dragnea care nu a vrut sa lase diaspora sa voteze. Si nu Dragnea a castigat cel mai mare scor al PSD, ci Gorghiu care a nenorocit PNL. Deci BINOMUL… NOT. Probabil la rand asteapta Soros si flacara violet.

Să sperăm că se va trage mai repede cortina! Comedia asta deja nu mai amuză pe nimeni!

Citește și…

Un cunoscut analist politic dinamitează scena politică! Ce funcție vizează, de fapt, Victor Ponta

Atenție! Cum poate EȘUA planul lui Liviu Dragnea

Reacție de milioane! Ce a declarat tatăl premierului Sorin Grindeanu

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.