sursa foto:  adevarul.ro

Adrian Năstase este trist: Și știm, nimeni nu este sau nu a fost fără pată!

Fostul premier, PSD Adrian Năstase, a declarat că ziua de miercuri, zi în care fostul președinte al României, Ion Iliescu a împlinit 90 de ani , a fost o zi „marcată de o anumită tristete” .

Adrian Năstase a spus că liderii PSD nu stiu să-si onoreze trecutul, pe când „liberalii au decis, pe bună dreptate, să-l aniverseze, la diferite ocazii, pe Mircea Ionescu Quintus. Și știm, nimeni nu este sau nu a fost fără pată”.

„Trebuie să recunosc, ziua de ieri, pentru mine, a fost marcată de o anumită tristete. Am constatat, din nou, că liderii PSD nu stiu să-si onoreze trecutul. Implinirea vârstei de 90 de ani de către Ion Iliescu a fost marcată in grabă, formal, prin câteva telefoane de complezentă. Prin comparatie, am rememorat felul in care liberalii au decis, pe bună dreptate, să-l aniverseze, la diferite ocazii, pe Mircea Ionescu Quintus. Și știm, nimeni nu este sau nu a fost fără pată”, a scris Năstase pe site-ul său.

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu Ion Iliescu și i-a spus la mulți ani. Liderul interimar al PSD a mai dezvăluit că i-a transmis că este o situație politică încordată, iar președintele de onoare al partidului i-ar fi replicat să nu se plângă, deoarece așa e mereu în politică.

Ion Iliescu, fostul preşedinte al României între anii 1992-1996 şi 2000-2004, a împlinit, marți, 90 de ani.

Acesta a precizat, marți, că nu se mai simte ca la 19 ani, dar „capul îl are întreg” şi asta contează. Fostul preşedinte al României a declarat pentru Mediafax că îşi petrece ziua alături de soţie. „Ca la 90 de ani, nu-i ca la 19, dar e… Se adună multe. Dar deocamdată, capul e întreg. (Petrec – n.r.) cu soţia, nu facem nimic deosebit, dar răspund la telefoane. M-au sunat mulţi cunoscuţi, şi mai din tinereţe, şi mai din perioada de după Revoluţie”, a afirmat Ion Iliescu, potrivit știripesurse.ro.

Vezi și:

Generalul care revine în forță și va conduce România de la Bruxelles. Macron îl sprijină

EXCLUSIV BUGETUL.RO Tatăl lui Vlad Voiculescu, colaborator al Securității! (Documente)

EXCLUSIV Semnal de ruptură între USR și PLUS! Moise Guran rupe rândurile!

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare