sursa foto:  ziarulevenimentul.ro

Adrian Porumboiu, despre votul dat de Austria în Consiliul JAI: ‘Cum poate să te umilească o țară căreia i-ai pus totul la picioare? Politicienii din România ar trebui să închidă anul, apoi să se ducă acasă’

Fostul mare arbitru internațional, Adrian Porumboiu, a criticat dur actuala clasă politică pe care o consideră răspunzătoare pentru neintrarea României în spațiul Schengen.

„Aseară zici că băteau 10-0 și azi au luat-o cu 10-0” a declarat acesta ironic pentru gsp.ro.

Actual manager,fost arbitru și ex-patron al FC Vaslui, Adrian Porumboiu a comentat, firesc afectat, modul în care clasa politică din România a gestionat aderarea țării noastre la spațiul Schengen.

„Vorbim că jucătorii noștri sunt proști, că nu se califică  la turneele finale, dar politicienii sunt și mai proști”, a transmis Porumboiu prin intermediul publicației amintite.

Mesajul lui Porumboiu pentru eșecul politicienilor responsabili: „Nu mai au ce să facă acum în afară de a se târî în continuare”

Apreciatul om al fotbalului a adăugat că, „politicienii din România ar trebui să închidă anul, apoi să se ducă acasă. Nu mai au ce să facă în clipa asta în afară de a se târî în continuare”.

Conform publicației sportive, Porumboiu consideră că blocarea aderării de către Austria este o mare „umilință”:

„Cum poate să te umilească o țară căreia i-ai pus totul la picioare? Noi îi adunăm, îi luăm în brațe, îi pupăm iar ei ne umilesc” a răbufnit acesta referindu-se la faptul că blocajul Austriei are doar o motivație politică, deoarece țara nostră a îndeplinit toate cerințele pentru a adera la spațiul Schengen.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare