sursa foto:  Facebook DNA

Adrian Porumboiu, după arestarea lui Dumitru Buzatu: Până și băbuțele din Vaslui știau de relația lui Buzatu cu Farmazon

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de luare de mită. Buzatu a primit 1,25 milioane lei, în bancnote de 500 de lei, pentru reabilitarea unor drumuri din județ, potrivit procurorilor DNA.

Omul de afaceri Adrian Porumboiu a făcut dezvăluiri despre legătura dintre Dumitru Buzatu și Emil Savin, afaceristul care l-a denunțat.

Porumbuiu a declarat, la B1 TV, că relația dintre cei doi era una de notorietate în Vaslui, până și băbuțele știau de această legătură.

Ce a declarat Adrian Porumboiu

Rămâne valabilă afirmația că dacă nu dai șpagă, ți se distruge afacerea, dacă dai șpagă, normal că te ia DNA-ul.

Ce a prezentat DNA (…) nu lasă loc de inetrpretări. Pentru marea majoritate a oamenilor din Vaslui, relația lui Buzatu cu Farmazon, deci cu Savin, e una de notorietate, până și băbuțele, cine vreți dvs, nu mai spun de politicieni, era cunoscută. Acest Savin – Farmazon cred că e unul dintre cei mai bogați oameni din România, dar numai pe contractele pe care le-a avut cu Consiliul Județean.

El a fost angajat la una dintre firmele mele, înainte, ca mecanic, l-a preluat fostul președinte al Consiliului Județean, Manole, și l-a ridicat pe cele mai înalte culmi ale capitalismului românesc Buzatu.

Când am aflat treaba asta, eu am intuit că s-a întâmplat ceva, dar probabil nici n-a mai controlat Buzatu geanta aceea, că erau prieteni, putea să fie acolo orice sumă.

Dacă faceți o analiză să vedeți câte licitații a câștigat acest Farmazon, vă îngroziți. Mitică Buzatu cred că nici la unghia degetului mic nu e ca bogăție față de acest individ. Nici 1% nu are din averea care-i construită prin banii de la Consiliul Județean! Vă dați seama ce prețuri ce negocieri au avut loc?

Acu se întâmplă treaba asta… E foarte, foarte greu de înțeles de ce s-a întâmplat…

Îl știam cât de cât isteț, atent cu lucrurile astea, dar el nici n-a controlat, n-a verificat nimic, era sigur, că erau relații. Și-a pus unul din gineri prefect, Mitică, apoi l-a pus deputat, un alt ginere face pușcărie, ca să nu vorbesc mai mult, în locul acestui Savin. Multe lucruri întunecate, încurcate, iar la toate acestea, cel care l-a susținut din toate neregulile a fost Buzatu.

Buzatu primește ceea ce merită de la un neisprăvit și asta e situația!”, a declarat omul de afaceri Adrian Porumboiu, pentru B1 TV.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare