sursa foto:  ziarulevenimentul.ro

Adrian Porumboiu, după dispariția ziarului Gazeta Sporturilor: ‘Tot ce este brand românesc trebuie să piară. Să fiți sigur că vor urma altele’

Omul de afaceri Adrian Porumboiu a avut o reacție dură la dispariția ediției tipărite a Gazetei Sporturilor.

Adrian Porumboiu susține că și el a trecut printr-un moment asemănător. Mai mult, potrivit fostului arbitru, tot ce este brand românesc trebuie să dispară.

Ca atare, Adrian Porumboiu profețește dispariția mai mult firme valoarea românești, după închiderea ediției tipărite a GSP.

Adrian Porumboiu, după dispariția ziarului Gazeta Sporturilor: „Tot ce este brand românesc trebuie să piară. Să fiți sigur că vor urma altele”

„M-a încercat o mare dezamăgire în momentul în care am aflat că Gazeta Sporturilor practic este desființată, ca ziar, nu vorbesc de online, chiar de trustul care o achiziționase.

Trebuie sa fiu obiectiv și să spun că relațiile mele cu Tolontan nu au fost dintre cele mai bune, dar asta nu mă împiedică să fac următoarele precizări. Nu pot să nu-mi amintesc faptul că, încă de la începuturile mele în arbitraj, am fost «observat» de marii cronicari ce lucrau la Gazeta Sporturilor.

Menționez câteva nume celebre – Ioan Chirilă, Mircea M. Ionescu, Stelian Trandafirescu, Constantin Firănescu, Gheorghe Nertea, Constantin Alexe, Radu Urziceanu, Eftimie Ionescu. Și lista sigur poate continua, nu înainte de a-mi cere scuze pentru cei pe care nu i-am nominalizat.

Ceea ce se întâmplă cu Gazeta Sporturilor pentru mine este un déjà vu, eu la randul meu trecând printr-un moment în care instituțiile statului român au dat la pace cu așa-ziși investitori străini. Așa se întâmplă când oameni mici conduc lucruri mari!

Tot ce este brand românesc trebuie să piară. Ce s-a întâmplat cu multe firme românești valoroase, astăzi se întâmplă cu Gazeta Sporturilor, mâine să fiți sigur că vor urma multe altele.

Nu pot sa închei până când nu mă întorc în timp cu o urare tradițională: mulțumim! Referire expresă la cele două partide care conduc azi România, pentru faptul că promovează măsuri ostile mediului de afaceri, în schimb, când este vorba de ele (de partide), încasează subvenții plătite de contribuabili de câte 30 – 40 milioane de euro pentru fiecare partid”, a spus el, conform Gsp.ro.

Miercuri, Cătălin Tolontan a anunțat că a fost ultima apariție a Gazetei Sporturilor

„Nu m-am gândit că voi scrie această știre, însă treaba noastră de jurnaliști e să vă dăm știrile seci și dumneavoastră să fiți liberi să le comentați.

Redacția Gazetei Sporturilor: „În dimineața zilei de miercuri, un reprezentant al Ringier și avocații au comunicat angajaților din depozitul de difuzare că ediția tipărită s-a închis și că angajații vor pleca”.

Publicul și redacția nu au fost anunțați că ultimul număr a fost cel de azi. Ringier i-a cerut lui Tolontan să plece de la GSP.

Miercuri la prânz a venit și confirmarea companiei, către redacție, pe email, că „începe era GSP.ro”.

Gazeta ar fi împlinit în septembrie 1924 un secol de existență neîntreruptă”, a spus el.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare