sursa foto:  b1.ro

Abia acum s-a aflat: Ce l-a răpus pe Andrei Gheorghe – trebuia să se opereze

Decesul lui Andrei Gheorghe a şocat o lume întreagă. Vedeta radio şi TV a fost găsită decedată în propria casă la doar 56 de ani. Abia acum s-au aflat cauzele morţii cunoscutului jurnalist. Acesta trebuie să se opereze, medicii chiar i-au recomandat intervenţia.

Familia lui Andrei Gheorghe a decis să respecte dorinţa acestuia şi să îl incinereze sâmbătă dimineața, la ora 12.00, la Crematoriul Uman ”Vitan Bârzești” din București.

Jurnalistul suferea de niște afecțiuni despre care nu știau mulți. Acesta era cardiac, primea tratament medicamentos pentru afecțiunile sale, iar medicii luau în calcul inclusiv o intervenție chirurgicală.

Andrei Gheorghe nu a dezvăluit niciodată că suferea de inimă. Pe trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe nu au fost găsite urme de violență, au informat surse din cadrul anchetei, conform cancan.ro.

Medicii îi recomandaseră acstuia un regim strict de viață. Prietenii jurnalistului susțin că, din pricina problemelor cu inima pe care le avea, realizatorul radio-TV renunțase la țigări și alcool. Din păcate, aceste decizii au fost luate prea târziu.

Vezi și Milioane de români sunt vizați! Ce nu se va mai plăti la racordarea la rețeaua electrică

Surpriză de proporții! Poziția Gabrielei Firea, în pericol! Cine-i amenință scaunul de Primar General

Detalii GRELE ies la iveală! Ce televiziune l-a REFUZAT pe Andrei Gheorghe recent

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare