sursa foto:  giurgiu-acum.ro

Alertă! Mii de locuri de muncă, scoase la înaintare-salariul depășește chiar și 1 000 de euro

Oferte foarte tentante au fost scoase la înaintare. Mii de români au undă verde la angajări pe salarii ce depășesc lejer 1 000 de euro. Este vorba despre un job din ce în ce mai căutat în țara noastră, care vă poate aduce chiar și un venit maxim de 3 200 de euro lunar.

Potrivit libertatea, este vorba despre cei care lucrează în programare, mai precis, despre cei care cunosc limbajul de programare Java. Candidații trebuie să aibă între unu și trei ani de experiență profesională și să fie dornici să învețe lucruri noi.

Din punct de vedere financiar, angajații din acest domeniu sunt foarte mulțumiți. Salariul angajaților crește odată cu gradul de senioritatea și poate ajunge și la 3 200 de euro pe lună.

Un java developer care are între trei și cinci ani de experiență profesională primeşte un salariu cu valori cuprinse între 2.000 şi 2.800 de euro net pe lună, pe când un candidat pe aceeaşi poziţie cu o experienţă de peste 5 ani în acest domeniu poate primi un salariu net care variază între 2.800 şi 3.200 de euro net pe lună.

Vezi și România îi priește! Un gigant grec face o mutare de proporții, prin care va crea sute de locuri de muncă – investiție URIAȘĂ

Telekom a dat un mega-tun: Cu ce bancă s-a aliat și ce au lansat împreună

Dați ALARMA! 5.000 de locuri de muncă, puse la dispoziția românilor – salariul poate depăși chiar și 1.500 de euro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare