sursa foto:  facebook

Alexandru Cumpănaşu a primit ameninţări: ‘Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei’

Alexandru Cumpănaşu a anunțat, duminică, că a primit ameninţări la adresa familiei sale, în contextul cazului de la Caracal, unde nepoata sa a fost răpită.

„Îşi bat joc de mine şi de familia mea. Am anunţat autorităţile, nu ştiu cine sunt aceste persoane, este al doilea atac în ultimele două săptămâni. Le atrag atenţia tuturor că nu mă joc.

Totul până la copiii mei. Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei. Eu îi dau dracul pe procurorii ăştia, nu sunt în stare să localizeze nimic, nu pot să stau ca mielul la tăiere. Nu ştiu cât de serioase sunt aceste ameninţări, dar puneţi-vă în locul meu, de tată.

Singurul aliat pe care îl mai am acum este mass-media. Nu se poate să nu fie prinşi şi arestaţi de două săptămâni sau să îi dea drumul ca acelui cretin care cerea bani de răscumpărare. Mi-am luat măsuri de protecţie atât faţă de mine, cât şi faţă de copiii mei, nu pot să spun mai mult la acest moment, am vrut să fac un apel public şi atât, autorităţile trebuie să îşi facă treaba”, a spus Alexandru Cumpănașu, potrivit romaniatv.net.

Citește și

Toți șoferii trebuie să cunoască aceste detalii! Pentru ce riscați amenzi

Frații ‘Dedeman’ sunt de neoprit! Dau o nouă lovitură

Vești importante despre tichetele de masă! La ce valoare vor rămâne acestea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare