Alexandru Cumpănașu a răbufnit! Declarație cu privire la studiile sale

Alexandru Cumpănașu iese din nou la rampă! De această dată, acesta vrea să infirmele zvonurile spuse prin presă despre studiile sale

“⚠️Mizerie fără precedent a ministrului educației, pardon, a celui care se dă ministrul educației, în fapt, el uzurpând această calitate. În loc să se preocupe de faptul că peste 700.000 de copii din România nu au manualele până la această oră, că se apropie iarna și sunt sute de școli neaprovizionate cu lemne, consideră că cea mai importantă problemă a domniei sale e să mintă cu nerușinare, calomniindu-mă într-un mod ordinar. Penalul Breaz (care nu va mai fi deloc breaz după această postare) a îndrăznit să calomnieze un Prezidențiabil, mințind (probabil pentru că VOTCĂ – prietenii știu de ce) o țară întreagă.

Acest individ, o rușine a Guvernului României, a afirmat că nu aș deține diplomă de bacalaureat. O astfel de mârlănie se demontează așa:

Băi, breazule, ai mai jos o fotografie a diplomei mele de bacalaureat. Ca să nu mai vorbim despre sutele de telefoane primite de colegii mei de la liceu cu care am râs pe seama nemerniciilor tale.
Deci, eu am diploma de bacalaureat, da’ te informez că, în scurt timp, o să ai și tu O SURPRIZĂ.
P.S: Echipelor de consultanți ai contracandidaților mei (care prin activitatea lor dovedesc „că au cu două clase mai mult decât trenul”), le transmit că Prezidențiabilul Alexandru Cumpănașu nu poate fi intimidat cu astfel de ticăloșii diletante și, ar fi indicat pe viitor, să vă pregătiți „să pansați” rănile care vor urma❗
#OriNoiOriEi
#oRomaniefaraclanuri”,  a scris acesta pe pagina sa de facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare