sursa foto:  facebook

Alexandru Cumpănașu se revoltă! Mesaj dur către Rareș Bogdan

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata care a fost răpită ți sechestrată de Gheorghe Dincă, a răbufnit! Acesta îi trimite un mesaj tranșant europarlamentarului Rareș Bogdan

‘Îi solicit public lui Rareș Bogdan să îmi spună care este punctul lui de vedere, din poziția sa de prim-vicepreședinte al PNL, cu privire la declarația unei colege de-ale lui, care spunea să nu mai apar la televizor, să nu mai vorbim despre cazul Caracal și să ascultăm doar ceea ce ne spun autoritățile. Dacă lăsam după autorități, nu mai aflam nimic despre acel procuror nemernic, nu mai aflam nimic despre polițiștii care au stat pe la uși. Trebuia să stăm cu toții acasă și să nu punem presiune pe autorități ca să își facă treaba.’ a spus Alexandru Cumpănașu, conform România TV.

‘Este o provocare și o întrebare pe care i-o lansez lui Rareș Bogdan. Acum este un om politic, prim-vicepreședinte al PNL. Avem o relație de prietenie și din acest motiv îi solicit public ca să nu avem vorbe. Precizez că a fost alături de mine în această perioadă, tacit, fără să facă foarte multe lucruri publice. Chiar sunt foarte curios ce părere are față de această atitudine, de această declarație a respectivei doamne, care la dumneavoastră, la România TV, a afirmat ce a afirmat. Eu sunt șocat de această doamnă, care are o funcție mare în PNL’ a mai spus Alexandru Cumpănașu, într-o intervenție telefonică în direct la România TV.

Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a recunoscut că le-a răpit, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Citește și

Toți șoferii trebuie să cunoască aceste detalii! Pentru ce riscați amenzi

Frații ‘Dedeman’ sunt de neoprit! Dau o nouă lovitură

Vești importante despre tichetele de masă! La ce valoare vor rămâne acestea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare