sursa foto:  economica.net

Ana Birchall sare la gâtul Gabrielei Firea: ‘Și-a pus postacii să mă atace pe pagina de Facebook, cu mizerii și minciuni’

Ana Birchall, fost ministru al Justiției în Guvernul Dăncilă, a lansat un atac extrem de dur la adresa senatorului PSD Gabriela Firea.

”Mai întâi și-a pus postacii (platiti din banii primariei) să mă atace aici, pe pagina de Facebook, cu mizerii și minciuni. Mai apoi a asmuțit niște personaje de o probitate morală mai mult decât îndoielnică împotriva mea, cu „discursuri” fără cap și fără coadă. Niciodată nu a avut curajul, demnitatea si bunul-simț să răspundă direct și „pe persoană fizică” acuzațiilor ( fondate si pertinente) pe care le-a primit din partea mea, a voastră, a bucurestenilor și a romanilor. Ați ghicit despre cine e vorba? Daaaa… FOSTA!

Fosta primăriță, frustrată și „ambetată în amoarea proprie”, dar în continuare fără minimul bun-simț de a-și asuma aceste atacuri, își asmute lătrăii să muște. O avertizez pe această cale – pe principiul că nu dăm în „patrupedul” care n-are nicio vină, e doar un animal fără rațiune, ci ne îndreptăm către cea care ține în mână capătul lanțului – să înceteze aceste atacuri mârșave la adresa mea.

Dacă n-a realizat până acum că acest fel de atacuri nu fac decât să mă întărească și să mă îndârjească și mai mult să ii taxez greșelile și nelegiuirile pe care prietenii domniei-sale le fac, îi spun încă o dată că efectul este departe de cel scontat. La mine nu merge cu intimidarea, doamna Firea, nici prin terți abrutizați și bătuți de soartă, și nici prin mesaje „cu manta” transmise pe canale neoficiale. Ne-am săturat cu toții de șmenuri și șușanele. Rog share oameni buni, sa se stie adevarul!”, a scris pe Facebook Ana Birchall.

Citește și:

Ușor-ușor, se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! Ministrul de Interne îi taie atribuțiile lui Bogdan Despescu

Toți pensionarii sunt vizați! Ce se va întâmpla cu banii

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare