sursa foto:  INQUAM Photos/Octav Ganea

Analist politic, despre scandalul achiziției vaccinurilor: ‘Vlad Voiculescu nu a fost hoț, ci un mare incompetent. Cred că a fost incapabil pentru funcția sa, un fel de amatorism’

Analistul politic Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, a comentat despre scandalul achiziției vaccinurilor antiCOVID în pandemie.

 

Miron Mitrea consideră că Vlad Voiculescu, inculpat în dosarul vaccinurilor, nu a fost un hoț și nu a „făcut” afaceri cu vaccinurile sau cu sumele destinate acestora, ci a fost un ministru total nepregătit și incompetent.

 

Am văzut cum Marcel Ciolacu spune mizele ascunse prin care USR îl protejează pe Vlad Voiculescu.

Cătălin Drulă, din păcate, s-a pus singur într-o postură dificilă. Ciolacu este un politician cu experiență și îi supără pe mulți. Iar USR, care nu e prietenul PSD, i-a pus pe tavă un subiect care nu este de evitat.

Premierul a sugerat ca în scandalul vaccinurilor s-au creat anumite resurse care s-au împărțit. Asta legat de poveste cu vaccinurile. Ceea ce ne-a transmis Ciolacu a fost că Vlad Voiculescu a folosit funcția ca să facă bani și i-a împărțit cu liderii USR.

”Dacă Voiculescu a făcut o pagubă, atunci el sigur a plusat și la partid”

Îi cunosc pe politicieni, iar pe Ciolacu, personal. El este un om elegant. În schimb, dacă era George Simion, le spunea direct că Voiculescu a furat bani, dar subliminal, Ciolacu tot asta a spus. Dacă Voiculescu a făcut o pagubă, atunci el sigur a plusat și la partid. Cine a avut urechi de înțeles, a înțeles. Nu sunt de acord 100% cu cei care îl atacă pe Drulă pentru că îl apără pe Vlad Voiculescu. Nici nu cred că au făcut o afacere cu banii ăia.

”Cred că a fost incapabil pentru funcția sa, un fel de amatorism”

Cred că a fost incapabil pentru funcția sa, un fel de amatorism. Voiculescu nu a fost hoț, ci un mare incompetent. De ce fac USR și Drulă valuri? Nu cred că Voiculescu ține partidul, ci cred că fac asta din incompetență politică. USR s-a așezat pe tobogan, și-a dat și cu unsoare. Am avut si eu dosar, dar mi-am dat demisia și am dat statul în judecată. Dar să ieși și să te zbați să convingi oamenii că justiția e coruptă, mi se pare prea mult. Drulă este un băiat de treabă, însă este arogant și nu înțelege cum funcționează politica”, a declarat Miron Mitrea, conform realitatea.net.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare