Anamaria Prodan dă cărțile pe față: Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți

Anamaria Prodan este una dintre cele mai controversate vedete din România, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal.

Ceea ce îi face pe fani să se întrebe ce avere deţine fiica Ionelei Prodan. Ei bine, impresara a recunoscut ce avere şi a mărturisit că ar putea să trăiască foarte bine, dacă ar renunţa să mai lucreze. Mai mult, Anamaria a spus că face parte din categoria celor care nu-și doresc să-și vadă numele menționat în faimosul top al milionarilor.

Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știa ce e aia. Eu fac parte dintre ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane, a recunoscut Anamaria la XNS.

Vezi și EXCLUSIV Dumitru Cornă îl ‘denunță’ pe Marcel Vela: ‘Vrea să pună mâna pe SMURD! Minte’

Toți șoferii sunt vizați! Marcel Vela schimbă legea

EXCLUSIV Lovitură de teatru! O bancă cu peste un milion de clienți nu a plătit pensiile românilor! Reacția ministrului Muncii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare