sursa foto:  economica.net

Anca Dragu a răbufnit: ‘Nu ne putem clătina în fața presiunilor sistemului și nu ne putem clătina în fața jocurilor politice’

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a transmis că Vlad Voiculescu, “și-a asumat un parcurs pe care puțini l-ar fi putut ține în frâu. A început lupta împotriva corupției înrădăcinate în sistem”.

‘Nu poți face o reformă peste noapte și nu poți face o reformă în 4 luni într-un sistem profund îmbolnăvit de corupție timp de 30 de ani.
În ultimii ani acest minister a fost condus de oameni urmăriți penal sau de oameni care au fost obiectul jocurilor politice pentru câteva luni ca mai apoi să fie schimbați.
Vlad Voiculescu și-a asumat un parcurs pe care puțini l-ar fi putut ține în frâu. A început lupta împotriva corupției înrădăcinate în sistem.
Am fost și voi fi tot timpul adepta proiectelor asumate pe termen lung susținute prin consultare și muncă în echipă. Nu ne putem clătina în fața presiunilor sistemului și nu ne putem clătina în fața jocurilor politice.
Interesul tuturor este ca Ministerul Sănătății să poată livra cele mai bune soluții pentru grija românilor în plină pandemie. Instabilitatea în interiorul acestei instituții nu face decât să se răsfrângă ca un domino asupra tuturor cetățenilor”, a scris Anca Dragu pe Facebook

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare