sursa foto:  protv.ro

Andreea Esca a explodat! Este o escrocherie

Prezentatoarea știrilor de la PRO TV, Andreea Esca a răbufnit pe Facebook după ce în presă a apărut o știre sub numele ei, fără a i se cere acordul. Vedeta de televiziune dezminte informațiile conform cărora ar fi început o nouă afacere în care comercializează produse de slăbit.

Anumite persoane şi companii se folosesc de numele vedetei Andreea Esca pentru a comercialia produse pentru slăbite. Prezentatoarea de la Pro TV a răbufnit și a ținut să își anunțe fanii că informaţia prezentată în spaţiul public este falsă.

„Văd pe Facebook o mulțime de postări despre mine care am nu știu ce afacere cu produse de slăbit! Și acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o știre falsă, o escrocherie, deci nu vă lăsați păcăliți! Chiar și după zeci de ani de trăit în media, nu pot să înțeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun simț… Oare au și ei familii, copii, prieteni? Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?????”, a scris știrista pe Facebook.

„Eu am văzut știrea! Dar mi-am dat seama că e falsa deoarece nu e de nivelul tau! Oricum foarte urât să facă așa ceva!!!”, a spus un fan.

”Funcționează de minune efectul de turmă, aruncă cineva o pastilă și gata devenim creduli, fără să ne informăm înainte.”, a spus o altă admiratoare.

Citește și:

SURSE De ce și-ar fi executat, de fapt, Viorica Dăncilă omul – Informații EXCLUSIVE despre demiterea lui Remus Borza

Vești uriașe pentru români! O nouă minivacanță de trei zile în iunie

Șocant! Directiva clară primită de gardienii lui Liviu Dragnea de la Rahova

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare