sursa foto:  digi24.ro

Andrei Caramitru atacă PNL-ul și PSD-ul: ‘Așa câștigă Iohannis, Vasilica intră în turul doi’

Andrei Caramitru, fostul consilier pe probleme economice al lui Dan Barna, atacă dur PNL-ul și PSD-ul.

Caramitru Jr. susține că se încearcă „diabolizarea” lui Dan Barna, în vreme ce Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă sunt protejați.

„Cum vor să ne anestezieze

Țineți minte campania din 2016 de la parlamentare? Dragnea care apărea pe la TV ca un tehnocrat civilizat și arata chart-uri de powerpoint? Vorbea de seriozitate și direcție Europeană? Nimeni din media nu îl ataca (deși toată lumea știa de TelDrum și ce fel de om este). PNL care făcea un non-combat total (nici nu țin minte sa fii venit cu vreo propunere sau ceva). Și atacturile cu “guvernul 0” și “Ciolos fiul lui Soros” ca sa demobilizeze opoziția?

Rezultatul a fost o participare foarte mica la vot și PSD care a câștigat 45%.

Acum văd același lucru înainte de prezidențiale. Vasilica încearcă sa ne spună ca PSD e ok, e civilizat acum. Iohannis nu a dat nici măcar un interviu ceva. Nu se știe unde este. Barna e atacat și diabolizat se toată media (in schimb Iohannis și Vasilica sunt protejați, mai nimeni nu îi critică).

Calculul e simplu. Încearcă sa va antestezieze. Sa stati acasă, sa nu mai fie cine știe ce emoție. Așa – câștiga Iohannis. Vasilica intra in turul 2 și creste PSD-ul iar spre 27-30%. Câștiga și PNL si PSD. USL si sistemul sunt in siguranță așa.

Nu va lăsați pacăliți de ei. Nu le faceți jocurile. Votul acum este mai important decât la europarlamentare. Trebuie sa schimbam sistemul și asta trece – obligatoriu – prin câștigarea prezidentialelor. Se poate doar dacă ieșim iar toți la vot”, spune Andrei Caramitru.

Vezi și

EXCLUSIV Probele pe care Remus Rădoi le va prezenta azi la DIICOT: Înregistrări explozive

Important! Un nou control medical pentru obținerea permisului

Toți șoferii trebuie să cunoască aceste detalii! Pentru ce riscați amenzi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare