sursa foto:  b1.ro

EXCLUSIV Probele pe care Remus Rădoi le va prezenta azi la DIICOT: Înregistrări explozive

Omul de afaceri Remus Rădoi, zis „Codiță”, urmează să fie audiat azi la DIICOT Structura Centrală.

În cadrul acestei audieri, afaceristul le va oferi informații-cheie oamenilor legii, în legătură cu o rețea de proxeneți din Caracal.

Rădoi a declarat, în exclusivitate pentru Bugetul.ro, că a convins 40 de persoane să depună mărturie într-un dosar din 2018, în care s-au efectuat percheziții în masă în luna aprilie a acestui an.

EXCLUSIV 40 de martori degeaba! O rețea de proxeneți, lăsată liberă în Caracal! Cutremur în sistem

Cu toate acestea, deși ar fi fost asigurat de oamenii legii că se vor face arestări, persoanele acuzate în respectivul dosar de proxenetism sunt în libertate, martorii fiind puși astfel în pericol.

Conform informațiilor Bugetul.ro, Remus Rădoi va pune astăzi la dispoziția DIICOT Structura Centrală înregistrări cu martorii și documente privitoare la dosar, el acuzând că DIICOT Olt și BCCO Craiova nu și-au făcut treaba.

Potrivit lui Rădoi, anchetatorii l-au asigurat, la acea vreme, că cel puțin 10 persoane vor fi arestate, pentru că probele sunt „beton”. Cu toate acestea, niciunul dintre cei acuzați în dosar nu au fost arestați pentru 30 de zile, ci au fost puși sub control judiciar.

Remus Rădoi ne-a precizat că a făcut o sesizare la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) în acest sens.

Aceste probe pe care le deține Remus Rădoi nu au legătură cu cazul în care Gheorghe Dincă a declarat că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Într-un interviu pentru Bugetul.ro, „Codiță” a arătat cu degetul înspre oamenii legii, despre care a spus că le furnizează informații infractorilor.

„Oamenii nu mai au încredere în Poliție. Ce încredere să mai aibă, când îl văd pe Mirea (n.r. – fostul șef al Poliției Caracal) la masă cu Oacă (n.r. – Nicușor Oacă, liderul clanului „Oacă”)? De aceea, apelează la mine. Noi nu acceptăm să li se ceară taxă de protecție clienților noștri. Cei din clanul Oacă au interdicție în mai multe localuri pe care noi le protejăm, pentru că sunt violenți”, ne-a declarat Remus Rădoi.

„Vă dați seama? Un șef de Poliție să stea la masă cu un criminal. Eu l-am văzut pe Mirea, la barul Coquette, cu Bran Dragoș Marius, locotenent de-al lui Oacă condamnat pentru crimă, și cu Oacă la aceeași masă. Într-o altă seară, Humă Daniel, fostul adjunct al șefului Poliției, l-a sunat pe Oacă și i-a spus tot ce i-am comunicat eu, legat de un dosar”, a mai spus, pentru Bugetul.ro, Remus Rădoi.

Vezi și EXCLUSIV Șoc total: ‘Gheorghe Dincă figura în baza DIICOT ca unul dintre capii unei rețele de proxenetism’

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare