sursa foto:  cotidianul.ro

Andrei Caramitru profețește un dezastru pentru PNL: E doar o problemă de timp

Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, prevestește un adevărat dezastru pentru Partidul Național Liberal.

„Profeția” lui Caramitru Jr. vine în contextul în care Ludovic Orban și PNL l-au acceptat în partid pe primarul Iașiului, fost PSD-ist, Mihai Chirica.

Inteligenții de la peneleu. Dacă tot il iau pe Chirica la ei. Bre – luați și pe Firea. Ca s-a certat cu Dragnea și ceva voturi aduce. Și luați și Organizația PSD Teleorman. ma rog nu s-au certat cu Livache. Dar se dezic dacă le cereți. Si aduc voturi!!!! Sigur 60% va aduc acolo. Hai mai băieți. Hai cu fuziunea cu PSD ce naiba. Ca sunteti prieteni cu Ciolacu, cu Tudose, cu Ponta, cu toți ce naiba. Ca e chin altfel. Hai cu feseneul useleul 2020. Hai un pic de curaj. și după Închideți Internetul. Ce naiba – si chinezii și rușii și turcii au făcut-o. E ușor. Și gata ați rezolvat-o.

Realitatea e – credeți voi că ați rezolvat ceva. strategi de 2 bani. Cu creier de babuin. Va veni și apocalipsa voastră. E doar o problema de timp. Plus minus 2 ani.”, scrie, pe Facebook, Caramitru Jr.

Vezi și

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare